Setarea corecta pentru mesajele primite pe email,subiecte urmarite
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Setarea corecta pentru mesajele primite pe email,subiecte urmarite
Salutare,
am marea rugaminte sa ma indrumati si pe mine in urmatoarea problema, ce setare trebuie sa fac atunci cand se primeste notificare pe email la un subiect pe care-l urmaresti,cand se da click pe link-ul din email sa se duca direct pe ultimul mesaj scris pentru care ai primit notificarea ,nu pe primul din pagina respectiva,multumesc anticipat.
am marea rugaminte sa ma indrumati si pe mine in urmatoarea problema, ce setare trebuie sa fac atunci cand se primeste notificare pe email la un subiect pe care-l urmaresti,cand se da click pe link-ul din email sa se duca direct pe ultimul mesaj scris pentru care ai primit notificarea ,nu pe primul din pagina respectiva,multumesc anticipat.
Re: Setarea corecta pentru mesajele primite pe email,subiecte urmarite
Imi cer scuze,problema este de la browser-ul folosit acuma folosesc Opera si este ok cand dau click pe link-ul primit in email se duce direct pe mesajul respectiv.
Re: Setarea corecta pentru mesajele primite pe email,subiecte urmarite
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Mesaje primite in Subiecte
» Setarea unor pictograme diferite pentru titlurile de categorie
» Cum pot separa mesajele importante de subiecte?
» Email pentru activarea contului
» Trimitere un email pentru toti membri forumului.
» Setarea unor pictograme diferite pentru titlurile de categorie
» Cum pot separa mesajele importante de subiecte?
» Email pentru activarea contului
» Trimitere un email pentru toti membri forumului.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum