categorie cu doua coloane
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
categorie cu doua coloane
Rezumarea primului mesaj :
am urmarit tutorialu cel cu doua coloane.....le-am facut si am o mica problema cum pun forumurile gen cum sunt ele asezate acolo e dilema mea k dak fac un forum si il ascund ca sa vada doar administratori si bag redirectoru catre pagina respectiva eu ca administrator merge sa dau clik si sa ma duca direct unde doresc ,dar ca user/membru/admin si asa mai departe nu va merge voi astepta pana nu-mi da la pagina respectiva daca cineva m-ar putea ajuta sa dea un reply va rog
am urmarit tutorialu cel cu doua coloane.....le-am facut si am o mica problema cum pun forumurile gen cum sunt ele asezate acolo e dilema mea k dak fac un forum si il ascund ca sa vada doar administratori si bag redirectoru catre pagina respectiva eu ca administrator merge sa dau clik si sa ma duca direct unde doresc ,dar ca user/membru/admin si asa mai departe nu va merge voi astepta pana nu-mi da la pagina respectiva daca cineva m-ar putea ajuta sa dea un reply va rog
Re: categorie cu doua coloane
citeste acest tutorial pe care la facut lexa si acolo iti zice tot
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/setari-pentru-o-categorie-cu-2-coloane-cu-cate-2-forumuri-t292.htm
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/setari-pentru-o-categorie-cu-2-coloane-cu-cate-2-forumuri-t292.htm
of doamne piciuzir te bagi aiurea crezi ca nu m-am uitat in acel tutorial ? Daca urmareai cu atentie am specificat problema mea .....sincer in loc sa-mi arati dinou tutorialu mai bine ti-ai exprima o parere si mai ajuta
Acel forum care il aveti cu numele test poate sa tina si loc de cel care nu are nume in tutorial.
Ca sa nu mai apara acel subforum( "anunturi....") si in descriere si sub forumul test, trebuie sa alegeti alt nivel de compresie al indexului. In tutorial, la sfarsit aveti o nota care va spune despre acest lucru.
Ca sa nu mai apara acel subforum( "anunturi....") si in descriere si sub forumul test, trebuie sa alegeti alt nivel de compresie al indexului. In tutorial, la sfarsit aveti o nota care va spune despre acest lucru.
aha am reusit eu ceva ma ajutat un prieten
ms oricum...puteti inchide topicu
ms oricum...puteti inchide topicu
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Mi-am facut o categorie cu doua randuri si doua coloane si nu pot muta subiectele acolo
» Categorie cu 2 coloane a cate 2 forumuri
» Daca sterg dublurile categoriei care au acelasi link cu categoria pe doua coloane se va serge si ea?
» Categorie cu 2 coloane.
» Cum pot sa fac ca doua topicuri sa ramana mereu primele intr-o categorie.
» Categorie cu 2 coloane a cate 2 forumuri
» Daca sterg dublurile categoriei care au acelasi link cu categoria pe doua coloane se va serge si ea?
» Categorie cu 2 coloane.
» Cum pot sa fac ca doua topicuri sa ramana mereu primele intr-o categorie.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum