Forumul forumurilor: forum de suport al utilizatorilor Forumgratuit
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Legalitatea forumurilor

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Legalitatea forumurilor

Mesaj Scris de Lizzard Joi Ian 14, 2010 7:23 pm

Legalitatea forumurilor Forumgratuit


Condițiile generale de utilizare Forumgratuit

Bună tuturor,
Vă reamintim că în momentul în care ați creat un forum pe Forumgratuit.ro, dumneavoastră ați citit si acceptat Condițiile generale ale serviciului Forumgratuit
Cind anume? Atunci cînd ați creat forumul, dupa completarea formularului cu datele de creatie, ca să continuați cu următorul pas, a trebui ca mai intii să acceptați aceste condiții.

Legalitatea forumurilor Accept10

Astfel, Forumgratuit înțelege faptul că dumneavoastră ați citit, ați înțeles și acceptat aceste condiții generale si deci se asteapta ca dumneavoastra sa le respectati.

Dacă dumneavoastră înca nu ați citit aceste condiții, vă rugăm să o faceți apăsînd click aici.


Ce material/conținut nu pot publica în forumul meu?

Forumgratuit, versiunea în română a serviciului Forumactif trebuie să se supună legilor internaționale asupra conținutului/materialului ilegal.
De aceea nu este permisă publicarea de link-uri sau imagini care să favorizeze următoarele subiecte:

  • Pornografia, hentaiul, Yaoi, Yuri, pedofilia, sau conținutul sexual exagerat.
  • Hacking, cracking, phishing, malware sau fraude bancare.
  • Conținut socant, violent, discriminări(rasiste, sexuale, etc.) sau crime.
  • Vînzări sau schimburi de medicamente fără rețetă, vînzări sau schimburi de droguri.


În plus, Forumgratuit promovează și acceptă legile drepturilor de autor.De aceea este interzis conținutul ce are drept de autor, cu excepția imaginilor, videourilor și textelor unde este scris numele adevăratului autor.Se interzic link-urile de descărcări directe sau indirecte de:

  • Filme, seriale TV, canale de televiziune.
  • Programe sau jocuri de calculator/console.
  • Cărți și muzică.
  • Crack-uri, seriale sau generatoare de seriale.

*Se permite postarea de filme, seriale TV sau anime-uri pentru a fi vizualizate direct din forum.Acest lucru se numește vizualizarea conținutului online.
**Se permit link-urile cu descărcări de programe gratis, freewares sau sharewares.
***Publicitatea Google se poate sterge doar plătind credite. Orice alt tip de a o elimina poate duce la ștergerea forumului dumneavoastră.


De asmenea, chiar dacă aveți categorii/forumuri ascunse, acestea tot vor fi vizualizate de către tehnicieni cînd vă va fi analizat forumul. De aceea vi se recomandă să nu încălcați regulile impuse de către Forumgratuit.

Orice forum care încalcă condițiile generale ale forumurilor Forumgratuit, va fi avertizat cu un mesaj pe pagina de start în Panoul de administrare, sau poate fi șters direct, asta depinde de gravitatea situației.

In panoul meu de administrare a apărut un mesaj de avertizare privind ștergerea forumului. Ce trebuie să fac?

Dacă în Panoul de administrare găsiți un mesaj ca acesta:

Legalitatea forumurilor Mesaj_10

inseamnă că forumul dumneavoastră încalcă cel puțin una din condițiile impuse de către Forumgratuit. Ca să fie totul în regulă, dumneavoastră trebuie sa faceți o curățare amănunțită în forumul dumneavoastra înainte să expire timpul indicat în mesaj.

Important: Știm că acel mesaj spune că forumul dumneavoastră va fi șters. Mesajul de fapt presupune că forumul dumneavoastră va fi șters dacă și numai dacă nu ștergeți conținutul ilegal din forumul dumneavoastră.

De aceea dumneavoastră trebuie să faceți o curățare profundă și amănunțită a conținutului care nu îndeplinește condițiile impuse de Forumgratuit. Pentru asta vă puteți ajuta de punctul 2 al acestui subiect.
Atenție! Acest mesaj nu va dispărea decît la terminarea timpului care este indicat în mesaj, dacă forumul dumneavoastră va îndeplini condițiile generale.
De îndată ce data scrisă în mesaj va expira, tehnicienii vor face din nou o verificare a forumului dumneavoastră si vor decide dacă forumul dumneavoastră a reintrat in legalitate sau nu.

Tutorial scris de Celina, tradus in limba romana de Lizzard.
Ultima actualizare: 25.10.2014 ~ Zeus

Copyright ˆ Forumgratuit.ro Nici o parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
Anonymous

Lizzard
Vizitator


Lizzard a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum