Sugestie unele imagini uploadate special pe serverele forumactiv
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunteti de acord cu aceasta sugestie ?
Sugestie unele imagini uploadate special pe serverele forumactiv
Am sa fiu scurt si la subiect, mi-ai vinit inspiratia acum 1 minut.
Cear fi ca serverele forumactiv, sa poata gazdui si imagini, dar doar un anumit numar de imagini o adresa aleasa de administrator. De exemplu:
Si ar fi ceva destul de util, de exemplu cand avem un minibanner pentru parteneri, si am dori sa il schimbam dar avem o gramada de parteneri, imaginea sa fie din inainte uploadata ca https://help.forumgratuit.ro/banner.gif si tot ce va trebui sa fac este sa sterg imaginea, si sa adaug alta cu aceeasi adresa, sau sa schimb pur si simplu imaginea din adresa, si astfel minibannerul va fi schimbat la toti partenerii mei fara sa misc un deget, acelasi lucru putem utiliza si pentru avatarele pentru membri inregistrati, daca avem un avatar nou pentru ei, sa stergem si sa o adaugam din nou sau sa schimbam imaginea aleasa in adresa. Minim as zice 20 de imagini, si poate sa avem posibilitatea sa avem mai mult folosind creditele (deci toti castigam aici).
Cear fi ca serverele forumactiv, sa poata gazdui si imagini, dar doar un anumit numar de imagini o adresa aleasa de administrator. De exemplu:
- Cod:
[img]http://help.forumgratuit.ro/banner.gif[/img]
Si ar fi ceva destul de util, de exemplu cand avem un minibanner pentru parteneri, si am dori sa il schimbam dar avem o gramada de parteneri, imaginea sa fie din inainte uploadata ca https://help.forumgratuit.ro/banner.gif si tot ce va trebui sa fac este sa sterg imaginea, si sa adaug alta cu aceeasi adresa, sau sa schimb pur si simplu imaginea din adresa, si astfel minibannerul va fi schimbat la toti partenerii mei fara sa misc un deget, acelasi lucru putem utiliza si pentru avatarele pentru membri inregistrati, daca avem un avatar nou pentru ei, sa stergem si sa o adaugam din nou sau sa schimbam imaginea aleasa in adresa. Minim as zice 20 de imagini, si poate sa avem posibilitatea sa avem mai mult folosind creditele (deci toti castigam aici).
----------------------------------------
Deci ce parere aveti ?
Deci ce parere aveti ?
Vizitato- Vizitator
Re: Sugestie unele imagini uploadate special pe serverele forumactiv
Am votat DA. Mi se pare o idee foarte buna cum ai zis si tu:
Si cu putina imaginatie cu aceasta optiune poti face mai multe lucruri interesante.tot ce va trebui sa fac este sa sterg imaginea, si sa adaug alta cu aceeasi adresa, sau sa schimb pur si simplu imaginea din adresa, si astfel minibannerul va fi schimbat la toti partenerii mei fara sa misc un deget
Vizitato- Vizitator
Poti face asta utilizand galerie.Nu dai permisiuni membrilor sa o vada(sau faci o categorie fara permisiuni pt. membri) si pui imaginile in ea.
Am votat da , cum a zis darkspectre , poti pune acele imagini in propria galerie a forumului si atata timp cat va exista forumul vor exista si imaginile .
GFX.TDB, eu am votat NU.
Se poate face deja asta.
Se poate face deja asta.
Sugestie implementata prin introducerea atasamentelor. Inchis si trimis in arhiva.
Subiecte similare
» Cum pun si eu serverele in tabel?
» Şpecial gaming
» Şpecial design
» Problema generala pe hitskin la imagini. Lipsesc imagini din teme
» Ipb Counter-strike Special FG
» Şpecial gaming
» Şpecial design
» Problema generala pe hitskin la imagini. Lipsesc imagini din teme
» Ipb Counter-strike Special FG
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum