Pictograme forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Pictograme forum
Am modificat parametrii de afisare a meniurilor de navigare (Acasa,Portal,FAQ,etc) punandu-le imagini in loc de text, dupa aceea mi-a afectat intreaga structura a imaginilor din categorii si forumuri, adica pictogramele se suprapun peste text ca in imagine:
Sfaturi?sugestii?cum sa revin la starea initiala ? (
Sfaturi?sugestii?cum sa revin la starea initiala ? (
Ultima editare efectuata de catre Sonic3R in Joi Dec 31, 2009 1:20 pm, editata de 1 ori (Motiv : modificare titlu)
Re: Pictograme forum
Probabil ca nu ai pus unde trebuie imaginile.
Le pui in PA>Afisare>Imagini si culori>Administrare imagini>Mod Avansat>Icon-uri Forum. Te descurci tu sigur asa daca asta este problema...daca nu tu nu vei fi ajutat din cauza titlului ca asa am patit si eu inainte )
Le pui in PA>Afisare>Imagini si culori>Administrare imagini>Mod Avansat>Icon-uri Forum. Te descurci tu sigur asa daca asta este problema...daca nu tu nu vei fi ajutat din cauza titlului ca asa am patit si eu inainte )
gata am rezolvat...am dat PA->Afisare->Alegere Tema->Versiune si am selectat phpbb3 apoi click pe Inregistrare si apoi am selectat inapoi Invision (asta aveam inainte) si click pe Inregistrare. s-a rezolvat. sper sa nu fac aceste lucruri din nou la fiecare modificare imagini...
mersi Qran pentru sugestie titlu
puteti plasa Topic inchis
mersi Qran pentru sugestie titlu
puteti plasa Topic inchis
Topic inchis
Subiecte similare
» Ajutor la Pictograme
» Setaţi pictograme diferite pentru fiecare titlu de categorie
» Setarea unor pictograme diferite pentru titlurile de categorie
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Setaţi pictograme diferite pentru fiecare titlu de categorie
» Setarea unor pictograme diferite pentru titlurile de categorie
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum