Cum pot sa schimb culoare scrisului la profilul personalizat.?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot sa schimb culoare scrisului la profilul personalizat.?
Unde ar trebui intru sa schimb culoarea acolo unde este incadrat si nu se vede nimic scris? ca nu imi mai dau seama unde trebui...stiu ca e ceva simplu...dar pur si simplu nu imi dau seama...vreau sa pun in loc de culoarea de acolo as pun alb pentru a putea vedea scrisum
Multumesc celor care imi zic:)
Multumesc celor care imi zic:)
Re: Cum pot sa schimb culoare scrisului la profilul personalizat.?
PA=>Utilizatori&Grupuri=>Profiluri=>Selectati profilul=>Modifica=>Acolo aveti culoarea.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Cum schimb culoare scrisului de la footer(creaza forum)
» Cum pot sa schimb culoarea unui membru [exact cum ii schimb nick-ul] Sa fie o culoare aleasa de el..
» DIN: Cum pot sa schimb culoarea unui membru [exact cum ii schimb nick-ul] Sa fie o culoare aleasa de el..
» Profilul personalizat [R]
» cum schimb dimensiunea scrisului
» Cum pot sa schimb culoarea unui membru [exact cum ii schimb nick-ul] Sa fie o culoare aleasa de el..
» DIN: Cum pot sa schimb culoarea unui membru [exact cum ii schimb nick-ul] Sa fie o culoare aleasa de el..
» Profilul personalizat [R]
» cum schimb dimensiunea scrisului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum