Problema marimea icon-urilor din bara de navigare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema marimea icon-urilor din bara de navigare
Am adaugat niste iconuri la bara de navigare si acum mi se vede foarte mic imaginile. Cum pot sa le aduc la forma initiala? Link Forum: ...
Ultima editare efectuata de catre cornel96 in Vin Dec 25, 2009 11:56 am, editata de 1 ori
Re: Problema marimea icon-urilor din bara de navigare
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu voi răspunde (şi nici un alt membru) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră
Vizitato- Vizitator
Cum pot face imaginile din bara de navigare mai mare?
Look :
Look :
Am inteles, insa va rog sa editati titlul topicului dumneavoastra intr-unul mai explicit
Vizitato- Vizitator
PA=>Afisare=>Imagini si culori=>Administrare imagini=>Mod avansat.
Incercati sa schimbati de acolo imaginile cu altele mai mari si vedeti daca se rezolva problema
Incercati sa schimbati de acolo imaginile cu altele mai mari si vedeti daca se rezolva problema
Vizitato- Vizitator
PA -> Afisare -> Pagina de Start -> Antet & Navigare si vedeti daca nu ati gresit imaginea, dati click pe daca peste tot arata ca aici: (inafara de nume & link imagine)
Sper ca te-am ajutat si eu cumva.
Sper ca te-am ajutat si eu cumva.
P.A -> Afisare -> Pagina de Start -> Antet & Navigare -> Afisati numai imagini in bara de link-uri > Da
Sper ca ti`am fost de folos
Sper ca ti`am fost de folos
cornel96:Vă reamintesc că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Ati fost avertizat de 3 ori in legatura cu aceasta incalcare a regulamentului=>Warn.
Topic rezolvat=>Inchis.
Ati fost avertizat de 3 ori in legatura cu aceasta incalcare a regulamentului=>Warn.
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Problema Cu Bara De Navigare
» Problema bara de navigare
» Problema bara navigare..
» Problema bara navigare nu se vede!
» Problema bara de navigare [Punbb]
» Problema bara de navigare
» Problema bara navigare..
» Problema bara navigare nu se vede!
» Problema bara de navigare [Punbb]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum