Ultimul Subiect sa fie Primul
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Ultimul Subiect sa fie Primul
Rezumarea primului mesaj :
Ma scuza-ti va rog pentru titlu chiar nu mi-a venit nimic altceva in minte cand l-am scris !
Deci... rugamintea mea este sa-mi spune-ti daca se poate ca atunci cand cineva scrie un mesaj pe forum acel mesaj sa nu mai fie ultimul pe pagina ci atunci cand intru pe subiect ultimul post sa fie pun in frunte....
Chiar nush cum sa explic mai bine ...sper ca se prinde cineva la ce ma refer
Va multumesc anticipat
Ma scuza-ti va rog pentru titlu chiar nu mi-a venit nimic altceva in minte cand l-am scris !
Deci... rugamintea mea este sa-mi spune-ti daca se poate ca atunci cand cineva scrie un mesaj pe forum acel mesaj sa nu mai fie ultimul pe pagina ci atunci cand intru pe subiect ultimul post sa fie pun in frunte....
Chiar nush cum sa explic mai bine ...sper ca se prinde cineva la ce ma refer
Va multumesc anticipat
Re: Ultimul Subiect sa fie Primul
Kove23 a scris:PA=>General=>Mesaje si emailuri=>Configurare=>Afisati intotdeauna primul mesaj in subiecte : Bifeaza Da
Si eu ce am zis...GodKiller a scris:P.A=>Cofingurare=>Mesaje si Emailuri=>Configurare=>Afisati intotdeauna primul mesaj in subiecte=>Da=>Inregistrare.
Data viitoare citeste inaintesa postezi
Aaa,inteleg adica cel mai vechi sa fie jos si cel nou sus?Stiu ca se pate pe VBulletin.Aici nu prea cred.
PA=>General=>Forum=>Categorii si Forumuri. Te duci la forumul la care vrei sa iti fie afisate mesajele in acest mod apesi pe Claseaza mesajele unui subiect dupa : Data mesajului (incepand cu cel mai vechi)
ASTA vroiam frateeeeeeeeeee ms mult de tot in sfarsit ai inteles ms mult !!!Kove23 a scris:PA=>General=>Forum=>Categorii si Forumuri. Te duci la forumul la care vrei sa iti fie afisate mesajele in acest mod apesi pe Claseaza mesajele unui subiect dupa : Data mesajului (incepand cu cel mai vechi)
REZOLVAT
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Ultimul Subiect
» Chenar la ultimul subiect
» 'Ultimul subiect' sub icon-ul forumului .
» Ultimul subiect in chenar.
» Cum fac sa apara ultimul subiect
» Chenar la ultimul subiect
» 'Ultimul subiect' sub icon-ul forumului .
» Ultimul subiect in chenar.
» Cum fac sa apara ultimul subiect
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum