Baza de date sa poate fi exportata.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Vreti ca baza de date sa fie exportata/importata
Baza de date sa poate fi exportata.
Rezumarea primului mesaj :
De ce nu lasati useri sa isi ''mute'' jucariile.
Puteti sa faceti o optiune ca la domeniu pt. a exportata baza de date sa platim ceva.
Ce ziceti ?
De ce nu lasati useri sa isi ''mute'' jucariile.
Puteti sa faceti o optiune ca la domeniu pt. a exportata baza de date sa platim ceva.
Ce ziceti ?
Re: Baza de date sa poate fi exportata.
Te poti duce in alta locatie ( platita) si sa-ti construiesti acolo un forum , sau chiar un site pe bani multi, si sa te rogi de ei sa-ti dea baza de date.
Care crezi ca va fi raspunsul ?
Nu, baza de date sa ramina asa cum este acum.
Vizitato- Vizitator
Cand v-ati creat forumul pe Forumgratuit ati fost de acord cu acest citat:
Deci ati fost informati de la inceput ca baza de date nu va fi disponibila pentru descarcare/exportare.Acest citat se regaseste in Conditiile generaleA fost luat totul in calcul pentru a evita orice incetinire sau intrerupere neasteptata a serviciilor dar este imposibil sa prevedem intreruperile sau sa garantam ca nu va avea loc o incetinire de sistem. Nicio problema de retea, de server sau alte pene nu sunt acoperite de vreo garantie. Nicio rambursare nu poate fi efectuata in cazul vreunei intreruperi a serviciului, a unei daune sau pierderi de continut. Mai multe sisteme sunt puse in functiune pentru a asigura securitatea continutului. Astfel, o salvare a tuturor datelor dvs. este efectuata zilnic. In schimb, nicio salvare anume a unui forum, dump, suport al datelor nu va fi furnizat, oricare ar fi motivul evocat. Administratorul forumului dispune la randul lui, de unelte care ii permit sa utilizeze aceste proceduri de salvare, resetind forumul sau la o data anterioara.
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
1960 a scris:Te poti duce in alta locatie ( platita) si sa-ti construiesti acolo un forum , sau chiar un site pe bani multi, si sa te rogi de ei sa-ti dea baza de date.
Aici gresesti...
cosminnnn ... 1960 are dreptate ... am eu forum platit si asa-i ... nu mi se da acces la baza de date indiferent ca-s administrator principal in Botosani
Nu mi se pare o propunere buna. VOTEZ NU!
Dupa ce ai adunat membrii si subiecte pe forumgratuit.ro te duci si transferi pe noul forum facandu-l popular desi el abia a fost deschis.
Dupa ce ai adunat membrii si subiecte pe forumgratuit.ro te duci si transferi pe noul forum facandu-l popular desi el abia a fost deschis.
Vizitato- Vizitator
Cred ca acest sondaj incearca sa forteze chiar incalcarea regulilor acceptate de cel ce a fost de acord cu ele atunci cind a apasat pe butonul "sunt de acord cu conditiile" in clipa in care a optat pentru a-si face un forum personal pe forumgratuit.ro/
Consider ca acest subiect contravine regulilor, deci trebuie închis.
Cei ce doresc sa se mute pe o alta platforma , o pot face foarte usor, luind cu copy si paste materialele personale postate in forum, la fel si userii acelui forum.
Acest lucru l-am facut si eu cind am venit pe forumgratuit din alta locatie :
Am luat ceea ce era postat in forum, fara baza de date, care nu-mi apartinea si nu am nici un drept sa o cer, chiar daca este o platforma gratuita.
TOPIC SONDAJ ÎNCHIS
Consider ca acest subiect contravine regulilor, deci trebuie închis.
Cei ce doresc sa se mute pe o alta platforma , o pot face foarte usor, luind cu copy si paste materialele personale postate in forum, la fel si userii acelui forum.
Acest lucru l-am facut si eu cind am venit pe forumgratuit din alta locatie :
Am luat ceea ce era postat in forum, fara baza de date, care nu-mi apartinea si nu am nici un drept sa o cer, chiar daca este o platforma gratuita.
TOPIC SONDAJ ÎNCHIS
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Baza de Date
» Baza de date
» Baza de date
» Baza de date MYSQL SQL?
» imi trebuie baza de date a forumului meu
» Baza de date
» Baza de date
» Baza de date MYSQL SQL?
» imi trebuie baza de date a forumului meu
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum