+ Imaginea de fundal a paginii si logoul
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
+ Imaginea de fundal a paginii si logoul
Rezumarea primului mesaj :
poti pune imagine fundal !? daca da cum ? scz de off , app ceva programe de facut bannere stiti , simplu am prefera un PM cu link de donload MS mult scz de OFF again !
poti pune imagine fundal !? daca da cum ? scz de off , app ceva programe de facut bannere stiti , simplu am prefera un PM cu link de donload MS mult scz de OFF again !
Re: + Imaginea de fundal a paginii si logoul
hai ca am reusit si aici )...pff..destept mai sunt...dar nici eu nu stiam asta ))...multam
Merge sa folosesti orice site de image hosting nu doar iliweb. Eu folosesc imagehost si merge foarte bine Toata chestia este ca trebuie sa pui link-ul direct catre imaginekim a scris:
din ce am observat la headerul ala nu merge decat sa faci upload pe iliweb....
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
dap am vazut ca merge...pff..am scapat de o grija...)....inca o intrebare....daca esti dragut....pe main paige...as vrea mai multe bannere...nu ma deranjeaza sa va fac reclama ... forumul este.[url= http://lg-server.forumz.ro ] http://lg-server.forumz.ro [/url].daca te uiti..as mai vrea ca bannerul central sa fie incadrat de alte 2 mai mici...daca ma ajuti...unul iti este rezervat pt reclama ...multam inca o data...
te referi la logo nu? Imi pare rau dar nu poti folosi decat in logo. Poti adauga alte bannere in portal sau in mesajul din pagina de start.
Luky- Membru onorific
Luky a scris:te referi la logo nu? Imi pare rau dar nu poti folosi decat in logo. Poti adauga alte bannere in portal sau in mesajul din pagina de start.
...naspa....repet...nu ma deranja sa va fac reclama.. ...o sa incerc cu mesajul de start...dar mai am o intrebare...
pot sa pun mai multe mesaje de start?? ...adica sa vina un banner sus....si unul jos...sub rubricile forumului ..daca footerul nu se poate edita:D..multam
Cred ca poti . Incearca si introdu codurile HTML pentru primul banner apoi introdu <br> (pentru spatiu) si apoi introdu codul pentru celalalt banner.
Luky- Membru onorific
da...merge....dar ideea e ca nu vreau sa maresc prea mult pagina principala...poti sa ma ajuti cu alinierea???:-/..de ex bannerele sa nu fie suprapuse si alaturate??...sau nu se poate...si referitor la mai multe logo-uri...daca personalizez o alta tema...si dau import???se comporta la fel ca "defalut-ul" vostru????Luky a scris:Cred ca poti . Incearca si introdu codurile HTML pentru primul banner apoi introdu <br> (pentru spatiu) si apoi introdu codul pentru celalalt banner.
Am si eu o intrebare legata de bannere... Se poate schimba bannerul la fiecare reincarcare a paginii? De exmplu, fac mai multe bannere si intra cate unul de fiecare data cand reincarc pagina sau cand accesez alt topic al forumului... Se poate?
am mai pus poza pana acuma in fundal ,iar acuma miam modificat tema forumului si miam facut o imagine mai buna si o pun dar nu mai apare la in fundal (( poate este o comanda de a inchide culoarea fundalului si sa mearga imagine (ori ce imag pun nu merge)
ICo a scris:Photoshop , Gimp si am sunt si altele da nu le mai situ
PhotoScape
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Imaginea de fundal a tabelelor
» Cerere Imagine de fundal a paginii
» Nu pot sa imi schimb imaginea de fundal
» + Imaginea de fundal vizibila
» Imaginea de la fundal se tot repeta
» Cerere Imagine de fundal a paginii
» Nu pot sa imi schimb imaginea de fundal
» + Imaginea de fundal vizibila
» Imaginea de la fundal se tot repeta
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum