Cod pentru postare comentarii
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cod pentru postare comentarii
Buna! Va sacai iarasi cu intrebarile mele as dorii codul, pentru care poti sa pui comentarii,deoarece am creeat o pagina html cu ceva si as dorii sa las membri sa posteze comentarii,cam ca si cum poti sa postezi comentarii intr-un blog. Multumesc!
Re: Cod pentru postare comentarii
Andrada
Ati vazut unde pe forum gratuit asa ceva? Din ce stiu eu, ca sa faci asemenea script, iti trebuie sa ai acces la baza de date, ca sa crezi o noua baza si sa se introduca mesajele in baza de date, intr-o simpla pagina HTML, nu prea vad cum se poate pune, decat daca puneti un shoutbox si in el sa se posteze.
Ati vazut unde pe forum gratuit asa ceva? Din ce stiu eu, ca sa faci asemenea script, iti trebuie sa ai acces la baza de date, ca sa crezi o noua baza si sa se introduca mesajele in baza de date, intr-o simpla pagina HTML, nu prea vad cum se poate pune, decat daca puneti un shoutbox si in el sa se posteze.
Vizitato- Vizitator
Multumesc amandurora, dar din cum am inteles eu din Traducere google, este doar pentru profi.Deci aceasta duce la urmatoarea mea intrebare: Se poate creea si intr-o pagina html?
Multumesc:)
Multumesc:)
Andrada
Am ceva experienta in domeniul WEBULUI, a site-urilor, a forumurilor, cand vrei sa scri ceva pe un site, indiferent de test, camp s-au ce doresti, datele trebuie sa se salveze undeva, ele se pot salva ori intr-un fisier .TXT s-au intr-o BAZA DE DATE, datorita faptului ca noi nu avem nici o posibilitate pentru asa ceva, e clar ca nu avem cum sa facem asa ceva.
Raspunsul meu este nu, adica nu se poate pe forum gratuit.
Am ceva experienta in domeniul WEBULUI, a site-urilor, a forumurilor, cand vrei sa scri ceva pe un site, indiferent de test, camp s-au ce doresti, datele trebuie sa se salveze undeva, ele se pot salva ori intr-un fisier .TXT s-au intr-o BAZA DE DATE, datorita faptului ca noi nu avem nici o posibilitate pentru asa ceva, e clar ca nu avem cum sa facem asa ceva.
Raspunsul meu este nu, adica nu se poate pe forum gratuit.
Vizitato- Vizitator
Multumesc oricum..Daca voi ziceti ca nu se poate pai nu se poate.
Se poate inchide topicul.
Se poate inchide topicul.
Multumim pentru atentionare.
Topic inchis
Topic inchis
Subiecte similare
» Postare mesaj pentru a downloada
» Butoane pentru postare a unui mesaj - gri
» Comentarii STAFF
» Comentarii vizitatori
» comentarii rautacioase
» Butoane pentru postare a unui mesaj - gri
» Comentarii STAFF
» Comentarii vizitatori
» comentarii rautacioase
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum