Cautare direct din topic prin mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cautare direct din topic prin mesaje ?
Cautare direct din topic prin mesaje
Rezumarea primului mesaj :
Sugestia mea este simpla si poate fi foarte utila pe un forum populat in numar de pagini la mai multe topicuri
Ok, deci sa zicem ma duc in topicul cu scripturi de pe forumul de suport in cautarea unui script pentru ninsoare pt forumul meu. Mi-ar lua ceva timp sa pot cauta un script pt ninsoare pe lange alte mesaje ce contin diverse scripturi in acel topic, asa ca (ne imaginam aici ca functia exista deja) folosesc cautarea in topic si folosesc cuvantul "ninsoare" si vor fi afisate doar mesajele ce contin cuvantul "ninsoare" si am terminat treaba repede
Un exemplu la ceea ce ma refer:
Da, stiu, exista cautarea avansata, dar cautarea se poate face doar in forumuri, nu si in topicuri, iar daca folosesc cuvantul "ninsoare" si setez pe "afisare mesaje" vor aparea scripturi pt ninsoare dar si alte discutii de exemplu: "am probleme cu scriptul pentru ninsoare" si sa zicem ca ar aparea o groaza de probleme de acest gen
Ar fi un dezastru pana as gasi ceea ce doresc nu? Daca se implementeaza functia asta ar fi foarte util din punctul meu de vedere, astept si parerea celorlalti cu privire la sugestia mea
Sper ca mi-a fost inteles mesajul, va urez bafta in continuare
Si va rog sa argumentati cand votati..
Sugestia mea este simpla si poate fi foarte utila pe un forum populat in numar de pagini la mai multe topicuri
Ok, deci sa zicem ma duc in topicul cu scripturi de pe forumul de suport in cautarea unui script pentru ninsoare pt forumul meu. Mi-ar lua ceva timp sa pot cauta un script pt ninsoare pe lange alte mesaje ce contin diverse scripturi in acel topic, asa ca (ne imaginam aici ca functia exista deja) folosesc cautarea in topic si folosesc cuvantul "ninsoare" si vor fi afisate doar mesajele ce contin cuvantul "ninsoare" si am terminat treaba repede
Un exemplu la ceea ce ma refer:
Da, stiu, exista cautarea avansata, dar cautarea se poate face doar in forumuri, nu si in topicuri, iar daca folosesc cuvantul "ninsoare" si setez pe "afisare mesaje" vor aparea scripturi pt ninsoare dar si alte discutii de exemplu: "am probleme cu scriptul pentru ninsoare" si sa zicem ca ar aparea o groaza de probleme de acest gen
Ar fi un dezastru pana as gasi ceea ce doresc nu? Daca se implementeaza functia asta ar fi foarte util din punctul meu de vedere, astept si parerea celorlalti cu privire la sugestia mea
Sper ca mi-a fost inteles mesajul, va urez bafta in continuare
Si va rog sa argumentati cand votati..
Vizitato- Vizitator
Re: Cautare direct din topic prin mesaje
pOd, nu am inteles absolut nimic din ce ai vrut sa zici...
Vizitato- Vizitator
Scuze ca am intervenit si eu,mi se pare o idee destul de buna.Pot gasi ma usor ce caut.Am votat "da".
Nu trebuie sa te scuziScuze ca am intervenit si eu
Nu oblig pe nimeni sa (nu) isi dea cu pararea in acest sondaj
Vizitato- Vizitator
Si eu am votat "da" deoarece mi se pare o idee utila, mai ales aici pe forum. De multe ori petrec ore bune holbandu-ma la unele topicuri, pentru ca nu gasesc ce caut, desi stiu ca am vazut inainte.
Deci...? vad ca nu se mai ocupa nimeni de topic
Eista cautarea in intreg forumul, precum si cautarea in fiecare subforum in parte, situata exact linga butonul de Topic Nou.
Daca doriti sa cautati in mesajele unui singur topic, mariti numarul de mesaje pe pagina la maximum posibil (asta daca e prea geu sa treceti de la o pagina la alta a subiectului) si cautati cuvintul dorit cu ajutorul browserului, ctr+F
Nu este nevoie de un buton pentru asa ceva.
Sugestie inchisa in vederea reformularii si transmiterii
Daca doriti sa cautati in mesajele unui singur topic, mariti numarul de mesaje pe pagina la maximum posibil (asta daca e prea geu sa treceti de la o pagina la alta a subiectului) si cautati cuvintul dorit cu ajutorul browserului, ctr+F
Nu este nevoie de un buton pentru asa ceva.
Sugestie inchisa in vederea reformularii si transmiterii
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» cum pun in categorie un topic direct?
» cum fac când pun o poză într-un topic să-mi apară direct imaginea nu (imagine.png)
» um fac cand pun o poza intr-un topic sa mi apara direct imaginea nu imagine png
» Cautare dupa subiecte si mesaje
» cum scot casuta de cautare din mesaje.
» cum fac când pun o poză într-un topic să-mi apară direct imaginea nu (imagine.png)
» um fac cand pun o poza intr-un topic sa mi apara direct imaginea nu imagine png
» Cautare dupa subiecte si mesaje
» cum scot casuta de cautare din mesaje.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum