Invita prieteni

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Invita prieteni

Mesaj Scris de Luky la data de 05.11.09 22:34

Invitaţi-vă prietenii pe forum!


Pentru a accesa această secţiune, mergeţi în
Invita prieteni PucePanou de Administrare Invita prieteni Arrow10 General Invita prieteni Arrow10 Promovarea forumuluiInvita prieteni Arrow10 Invită prieteni
Există 3 taburi, corespunzatoare celor 3 moduri prin care puteţi invita prietenii pe forum: mesagerii, reţea socială şi emailuri. Să analizăm fiecare posibilitate în parte. A face cu ochiul

1. Mesagerii:
Cu ajutorul acestei functionalităţi puteţi invita prietenii dvs. din listele de contacte ale căsuţelor de e-mail pe care le deţineţi.

Invita prieteni Invita10


Aşadar, redactaţi "textul invitaţiei", apoi selectaţi unul dintre serviciile de e-mail prezente. Noi am luat ca şi exemplu Yahoo!.

Invita prieteni Invita11

Completaţi câmpul "login" cu adresa dvs. de e-mail, iar la parola scrieţi parola dvs. a casuţei de e-mail respective. După conectare, va apărea lista dvs. de contacte:

Invita prieteni Invita12

Selectaţi contactele dorite apoi înaintaţi invitaţia apasind "Trimiteţi". Imediat, prietenii selectaţi vor primi un e-mail cu textul redactat de dvs. în câmpul "textul invitaţiei", prin care vor fi invitaţi să se alăture forumului.
La fel ca în cazul Yahoo! se procedează şi pentru alte căsuţe de e-mail disponibile.

2. Reţea socială:
Cu ajutorul acestei functionalităţi puteţi invita prietenii dvs. din listele de contacte ale reţelelor sociale pe care le deţineţi.

Invita prieteni Invita13

Aşadar, redactaţi "textul invitaţiei", apoi selectaţi una dintre reţele sociale prezente. Noi am luat ca şi exemplu Twitter.

Invita prieteni Invita14

Completaţi câmpul "login" cu numele dvs. de utilizator, iar la parola scrieţi parola dvs. a contului respectiv. După conectare, va apărea lista dvs. de contacte:
Invita prieteni Invita15

Selectaţi contactele dorite apoi înaintaţi invitaţia prin "Trimiteţi". Imediat, prietenii selectaţi vor primi un mesaj cu textul redactat de dvs. în câmpul "textul invitaţiei", prin care vor fi invitaţi să se alăture forumului.
La fel ca în cazul Twitter se procedează şi pentru celelalte retele sociale disponibile.

3. Email-uri:
Cu ajutorul acestei functionalităţi puteţi invita prietenii dvs. pentru care aveţi la dispoziţie adresa de e-mail, fără a fi adăugati nicaieri in lista dumneavoastra de contacte, sau în cazul în care serviciul utilizat de dvs. nu se găseşte în lista celor de la "Mesagerii" si/sau nu aveti cont in nici una din retelele sociale listate.

Invita prieteni Invita16

Puteţi trimite invitatiile catre maxim 10 adrese de e-mail simultan, indiferent de serviciul caruia ii apartin aceste adrese (inclusiv catre adrese personalizate - de la un nume de domeniu, serviciu privat etc.)

După trimitere, veti primi un mesaj de confirmare:
Invita prieteni Invita17
Pot apare si mesaje de eroare:
-in cazul redactării unei adrese greşite:

Invita prieteni Invita18

-in cazul necompletării câmpului obligatoriu "Numele complet":

Invita prieteni Invita19

Vă dorim succes în promovarea forumului dvs.! A face cu ochiul

Tutorial scris de Kegan
Ultima actualizare: 20.01.2013

Copyright ˆ Forumgratuit.ro Nici o parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
Luky

Luky
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 3556
Varsta : 30
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Multumiri : 24
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului
Luky a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum