Cerere imagine
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 3 din 4 • Distribuiţi
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Cerere imagine
Rezumarea primului mesaj :
Tipul de imagine : (imagine)
Marimea imagini (in pixels) : cea implicita
Cu sau fara animatie : nu
Culoarea de fundal : -
Imagine/i link/s :
https://i.servimg.com/u/f88/14/28/34/66/cimg3910.jpg
Textul dorit : fara
Link pozitionat in continutul imagini : fara
Mesaj suplimentar in imagine: fara
Informatii suplimentare: deci am incercat si eu insa nu stiu cum pot face asa ceva , nu sunt un designer prea talentat iar acest lucru ma depaseste ! vreau daca puteti sa faceti ceva in genul acestei imagini https://i.servimg.com/u/f88/14/28/34/66/imag10.jpg
pe imaginea data de mine ! adica sa iasa ceva frumos cu acele efecte !
Tipul de imagine : (imagine)
Marimea imagini (in pixels) : cea implicita
Cu sau fara animatie : nu
Culoarea de fundal : -
Imagine/i link/s :
https://i.servimg.com/u/f88/14/28/34/66/cimg3910.jpg
Textul dorit : fara
Link pozitionat in continutul imagini : fara
Mesaj suplimentar in imagine: fara
Informatii suplimentare: deci am incercat si eu insa nu stiu cum pot face asa ceva , nu sunt un designer prea talentat iar acest lucru ma depaseste ! vreau daca puteti sa faceti ceva in genul acestei imagini https://i.servimg.com/u/f88/14/28/34/66/imag10.jpg
pe imaginea data de mine ! adica sa iasa ceva frumos cu acele efecte !
Ultima editare efectuata de catre manky in Sam Noi 07, 2009 1:17 pm, editata de 1 ori
Re: Cerere imagine
mai bine hai sa o lasam balta .... am zis ca nu trebuie sa fie dupa model .... insa ca sa iasa ceva trebuie mana de designer adevarat nu amatori ca noi ( iar ezlidor se pare ca nu are tocmai toate resursele necesare de care are nevoie pentru a prelucra imaginea ) ..... puteti inchide acest topic insa daca mai aveti vreo imagine puteti sa o postati cu orice efect frumos ...
buna.
inca nu e nevoie sa inchizi topicul. o sa incerc si eu sa fac. maine o sa incep sa lucrez la ea si tot maine va fi gata.
promit ca o sa iasa frumos
inca nu e nevoie sa inchizi topicul. o sa incerc si eu sa fac. maine o sa incep sa lucrez la ea si tot maine va fi gata.
promit ca o sa iasa frumos
star0kitty- Membru nou
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti
Data înscrierii : 06/11/2009
Mulțumiri : 0
ok atunci nu inchideti acest topic ..... ne-am intins mai mult la vorba decat am facut imagini o sa revin si eu cu o imagine de-a mea !
Mâine voi reveni cu imaginea,în seara asta chiar nu mai am timp să o fac.
Sper să imi iasa ceva cu experienţa mea de designer.Nu sunt sigur dacă o să reuşesc să o fac cum trebuie,dar voi încerca şi o sa îţi arăt rezultatul să îmi spui dacă este bun sau nu.
EDIT:Nu cred că e prea buna,dar...Uite,sunt sigur că e de calitate proastă.
Sper să imi iasa ceva cu experienţa mea de designer.Nu sunt sigur dacă o să reuşesc să o fac cum trebuie,dar voi încerca şi o sa îţi arăt rezultatul să îmi spui dacă este bun sau nu.
EDIT:Nu cred că e prea buna,dar...Uite,sunt sigur că e de calitate proastă.
pana la urma mai bine o lasam balta .... va multumesc tuturor pentru ajutorul si intentiile voastre insa se pare ca aici este treaba de designer "adevarat" si ca atare imi voi cauta un avatar pe net daca nu sunt competent sa imi fac unul
Stai ca incerc si eu sa vad ce-mi iese revin cu edit:D
Vizitato- Vizitator
poti pune imaginea peste cealalta...dar ar fi fost mai furmos sa fi modificat si imaginea cu tipa respectiva...adica niste culori bagate(reflexiile culorilor de pe fundal sa fie nitzel p corpul ei) si asa mai departe.
revin cu un edit si cu imaginea facuta de mine in 5 min
revin cu un edit si cu imaginea facuta de mine in 5 min
star0kitty- Membru nou
techno arat chiar bine ! il mai asteptam si pe motanel sa vedem ce ii iese si lui !
asta e imaginea facuta de mine.
nu am folosit acelasi model, dar am folosit cam acelasi stil.
sper sa va placa
nu am folosit acelasi model, dar am folosit cam acelasi stil.
sper sa va placa
star0kitty- Membru nou
e superba mersii ! sa vedem ce ii iese si lui motanel si putem inchide acest topic
Eh, daca te-a multumit creatia ei, eu no mai fac ). Ce rost are sa muncesc degeaba.
Vizitato- Vizitator
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum