Problema link directionare forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Problema link directionare forum
Rezumarea primului mesaj :
Salut ! Mi-am creat si eu o pagina html in care atunci cand accesai forumul meu intra pe o pagina de redirectionare. Redirectionarea se facea apasand pe o imagine ca post de buton , insa atunci cand apasam nu ma redirectiona ramaneam tot pe acea pagina. Precizez ca am respectat la indigo tutorialele de redirectionare ! Stie cineva ce se intampla ?
Salut ! Mi-am creat si eu o pagina html in care atunci cand accesai forumul meu intra pe o pagina de redirectionare. Redirectionarea se facea apasand pe o imagine ca post de buton , insa atunci cand apasam nu ma redirectiona ramaneam tot pe acea pagina. Precizez ca am respectat la indigo tutorialele de redirectionare ! Stie cineva ce se intampla ?
Ultima editare efectuata de catre stefannn in Dum Oct 25, 2009 5:49 pm, editata de 1 ori
Re: Problema link directionare forum
stefannn vă reamintesc că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj(folosiți butonul edit).
Topic rezolvat=>inchis.
Topic rezolvat=>inchis.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Problema cu descriere forum/categorie cu link-uri interne
» Problema link-uri ! Font e normal iar link-ul e mai mic.
» Problema link de la parteneri !
» Problema link
» problema link
» Problema link-uri ! Font e normal iar link-ul e mai mic.
» Problema link de la parteneri !
» Problema link
» problema link
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum