Versiunile voastre de preferinta pe forumgratuit
Pagina 2 din 13 • Distribuiţi
Pagina 2 din 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Ce versiune folositi/preferati ?
Versiunile voastre de preferinta pe forumgratuit
Rezumarea primului mesaj :
Deci ? Ce versiuni folositi sau mai degraba preferati ?
Din motive de a nu vota doar pentru amuzament toate versiunile deodata, puteti vota doar o versiune o optiune din acest sondaj dar se vor accepta anularea voturilor in caz de va schimbati parerea intre timp dupa votul acordat.
Deci ? Ce versiuni folositi sau mai degraba preferati ?
Din motive de a nu vota doar pentru amuzament toate versiunile deodata, puteti vota doar o versiune o optiune din acest sondaj dar se vor accepta anularea voturilor in caz de va schimbati parerea intre timp dupa votul acordat.
Incepeti!
Ultima editare efectuata de catre Wisdom in Mier Sept 01, 2010 1:29 am, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Versiunile voastre de preferinta pe forumgratuit
Prefer PhpBB3 este una din cele mai bune si folositoare versiuni.
Are foarte multe optiuni,este securizata(cum s-a spus mai sus) si se poate personaliza destul de bine datorita foii de stil CSS.
Are foarte multe optiuni,este securizata(cum s-a spus mai sus) si se poate personaliza destul de bine datorita foii de stil CSS.
1. toate sunt securizate
2. toate au css
adevarul ca toate au originalitatea lor
2. toate au css
adevarul ca toate au originalitatea lor
Da toate au CSS dar nu acelasi
Cat despre securate... nu stiu daca e o diferenta de siguranta.. ca doar e acelasi server pt orice versiune
Cat despre securate... nu stiu daca e o diferenta de siguranta.. ca doar e acelasi server pt orice versiune
Vizitato- Vizitator
Bingo!sLg a scris:Cat despre securate... nu stiu daca e o diferenta de siguranta.. ca doar e acelasi server pt orice versiune
Nici phpbb2 nu e rea daca ii schimbi aspectul monoton...
phpbb2 consider o tema destul de buna ( si o utilizez pe majoritatea forumurilor pe care le administrez ) deaorece pot modifica templateurile ceea ce imi place cel mai mult ... pentru ca se pot schimba multe la el si poti sa il faci pe placul tau ....
Nu mi se pare cinstit ca votati versiunile cu care puteti modifica template-urile..
Incercati .. cand votati sa va imaginati ca nu se pot modifica template-uri la phpbb2 si punbb, ca sa fie totul mai echilibrat.. ca asa nu-i prea cinstit
Incercati .. cand votati sa va imaginati ca nu se pot modifica template-uri la phpbb2 si punbb, ca sa fie totul mai echilibrat.. ca asa nu-i prea cinstit
Ultima editare efectuata de catre Wisdom in Lun Mai 10, 2010 9:44 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
eu folosesc modu Invision si chiar mi se pare mult mai bun decat phpbb, e mult mai stabil decat alte moduri!
punbb e cea mai profesionala la ora actuala, insa prefer phpbb3 pentru ca punbb e prea high tech, prea rece. Phpbb3 e prietenoasa pentru incepatori ca mine
Eu prefer versiunea phpBB2, deoarece am acces la modificarea template-urilor si pana acum e singura versiune folosita de mine si sunt foarte multumit de ea.
Vizitato- Vizitator
Hai motanel ca stiu ca ai folosit si tu odata phpBB3
Dar nu pentru acelasi forum
Dar nu pentru acelasi forum
Vizitato- Vizitator
Cand am folosit eu phpBB3 nu stiam ce's versunile de forum =)), de aia nu tin minte
Vizitato- Vizitator
Eh.. uite ca ti-am reamintit eu
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Subiecte similare
» Despre versiunile forumurilor
» Imagine si descriere la subforumuri (Toate versiunile)
» Personalizarea categoriilor pe versiunile phpBB3 si Invision
» Aranjarea subforum-urilor în 3 moduri (toate versiunile)
» Buton pentru adăugarea prefixului în titlu (toate versiunile)
» Imagine si descriere la subforumuri (Toate versiunile)
» Personalizarea categoriilor pe versiunile phpBB3 si Invision
» Aranjarea subforum-urilor în 3 moduri (toate versiunile)
» Buton pentru adăugarea prefixului în titlu (toate versiunile)
Pagina 2 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum