Cine se uita la acest topic?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Va place?
Cine se uita la acest topic?
Rezumarea primului mesaj :
Nu v-ar placea ca la fiecare topic sa apara un mic chenar in care scrie ca este vizualizat de:
Hero,lexa,1 (guest)
Am dat doar un exemplu
Nu v-ar placea ca la fiecare topic sa apara un mic chenar in care scrie ca este vizualizat de:
Hero,lexa,1 (guest)
Am dat doar un exemplu
Re: Cine se uita la acest topic?
Da sunt de acord din acelasi motiv, foarte buna ideea sper sa se aplice.Mariko21 a scris:Da, in felul asta ai vedea si pe cine ce fel de subiecte il intereseaza. Si ce sanse ai sa incepi o conversatie in timp real (adica in prezent, imediat) in acel topic.
Categoric da... Nu stiu cum mi-a scapat topicul, ca scriam mai demult
Mie mi se pare cam inutil...
Adica, xulescu se uita intr-un topic creat de mine. Pot sa fiu foarte mandra ca xulescu este interesat de subiectul meu, dar, mai mult de atat, ce o.o' ?
Si, presupunand ca ar fi ceva foarte util si folositor, care sunt sansele ca cineva sa se uite intr-un topic in timp ce sunt alte persoane interesate de faptul ca acel cineva se uita in acel topic o.o'?...
Adica, xulescu se uita intr-un topic creat de mine. Pot sa fiu foarte mandra ca xulescu este interesat de subiectul meu, dar, mai mult de atat, ce o.o' ?
Si, presupunand ca ar fi ceva foarte util si folositor, care sunt sansele ca cineva sa se uite intr-un topic in timp ce sunt alte persoane interesate de faptul ca acel cineva se uita in acel topic o.o'?...
La asta ma gandeam si eu.. sansele sunt.. .. nici si nici
Util ar fi un istoric cu userii care viziteaza un anumit topic.. cum ar fi regulamentul de exemplu..
Util ar fi un istoric cu userii care viziteaza un anumit topic.. cum ar fi regulamentul de exemplu..
Vizitato- Vizitator
Votez nu, s-ar incarca forumurile si mai mult
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Nu e ceva foarte important, dar poate pentru unii ar fi util din diverse motive...
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Votez pentru da, insa mi-ar placea sa stie doar administratorul, sa aibe totul un caracter confidential.
Este un moft dupa parerea mea.
Daca de exemplu, subiectul este citit de 100 utilizatori, o sa apara o lista foarte lunga de utilizatori.
Daca de exemplu, subiectul este citit de 100 utilizatori, o sa apara o lista foarte lunga de utilizatori.
Vizitato- Vizitator
Justin GH a scris:Este un moft dupa parerea mea.
Exact! numai zic că vor intervenii multe probleme, iar la secţiunea ,,Suport'' va fi plin de subiecte de genu'
Votul meu este nu, propunerea nu imi place, nu cred ca ar avea rost asa ceva.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Pentru a vedea ce subiecte sint interesante pentru utilizatori aveti statistica privind numarul de vizualizari. Mai interesant ar fi ce spune AliceL, sau cel putin acea info din PA sa fie mai precisa, pentru ca de multe ori apare indexul forumului iar utilizatorii sint in cu totul alta sectiune.
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Cum pun cand intra cineva sa se conecteze... sa nu se poata uita pe forum daca nu e conectat
» Butoane (raspunde,topic nou si topic inchis) sticla
» Cerere Butoane Topic Inchis / Topic Nou / Topic Inchis
» Un topic sa se pota pune topic global!
» Butoane (raspunde,topic nou si topic inchis)
» Butoane (raspunde,topic nou si topic inchis) sticla
» Cerere Butoane Topic Inchis / Topic Nou / Topic Inchis
» Un topic sa se pota pune topic global!
» Butoane (raspunde,topic nou si topic inchis)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum