cum pun download pe forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
cum pun download pe forum?
as dori sa pun pe forum download,si nu stiu cum,.cred ca este nevoie deun cod..iar ca sa nu fie piratate,o sa pun download-uri personale-in world,..cum pot face asa ceva./.am niste texte scrise in word si vreau sa pun download...cum se face asa ceva?[b]
Re: cum pun download pe forum?
Sters sondaj.
Incarci documentul pe un site de specialitate(gasesti aici la Site-uri de upload fișiere ) si pui link-ul pe forum:
Incarci documentul pe un site de specialitate(gasesti aici la Site-uri de upload fișiere ) si pui link-ul pe forum:
Aceasta optiune ajuta la inserarea link-urilor in text, intr-un mod elegant. Se introduce link-ul in primul camp, iar in al doilea cavantul/cuvintele dorite in text.
Rezultat: cuvantul ce apare in text
as dori sa apara download,si sa apara fereastra aceea save..asa apare?din pacate nu stiu sa ma dscurc singur..cum pun fisierul meu acolo?
Vei primi un link care te va redirectiona spre site-ul de download respectiv si de acolo user-ul va putea descarca documentul.
aha,am reusit..multumesc mult...topic poate fi inchis...
Subiecte similare
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum