Script bicolor nefunctional
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Script bicolor nefunctional
Am o problema cu scriptul bicolor dat de voi, pentru a-mi colora partile dorite din cuvant. Uitati imaginea ...sau ar putea fi din cauza ca am schimbat recent numele la forum si trebuie sa astept 24h pentru a reveni totul la normal ?
Later edit: Cred ca am rezolvat problema, nu am pus codul unde trebuia. Sorry ...
Later edit: Cred ca am rezolvat problema, nu am pus codul unde trebuia. Sorry ...
Re: Script bicolor nefunctional
incearca asta :
acuma il modifici si tu cum vrei ( culorile si scrisul )
- Cod:
<font color=#FF0000>Adminis</font><font color=#FFFFFF>trator</font>
acuma il modifici si tu cum vrei ( culorile si scrisul )
Ultima editare efectuata de catre MaNkY™ in Sam Sept 19, 2009 9:41 pm, editata de 1 ori
Codul il stiu, doar ca am uitat unde trebuie pus, nu am mai intrat de mult pe forum si de asta.
se pune in titlul rangului ! daca la asta te referi ! la grupuri nu merge o sa apara codul in sine !
Ultima editare efectuata de catre MaNkY™ in Sam Sept 19, 2009 9:43 pm, editata de 1 ori
Iti zic eu . Culoarea grupurilor nu se modifica cu ajutorul unui cod. Se modifica din : PA->Utilizatori & Grupuri-> Administrare Grupuri->Cauti grupul preferat , Dai click pe Modifica si ai Culorile Membrilor Grupului: .. iti alegi o cculoare si dai inregistrare . Sper ca am fost de ajutor
" Si scufita rosie ..." opps, despre ce vorbeam ? AM REZOLVAT, AM ZIS !
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Sub ce pun script-ul?
» De ce la unele script-uri imi apare codul de la script nu imaginea de la script sau alte setari?
» Script WTA
» Script portal CS , script html
» Pot sa pun script php?
» De ce la unele script-uri imi apare codul de la script nu imaginea de la script sau alte setari?
» Script WTA
» Script portal CS , script html
» Pot sa pun script php?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum