Reclama nedorita...
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Reclama nedorita...
Imi apar in josul pagini ( jos-stanga) tot felu de reclame.. pe care nu le doresc !
Vreau doar sa stiu sunt de la voi ?
Vreau doar sa stiu sunt de la voi ?
Re: Reclama nedorita...
Unde jos stanga? Vorbesti de portal sau de pagina de start? M-am legat la forumul tau si nu am vazut nimic.
Nu, nu e de la noi. O fi din cauza vreunui cod de la parteneri. Ce e de la noi sunt reclame google in partea de sus a paginii.
aa... dar aia imi apare si mie ... dar nu cred ca e de la forumgratuit.ro ... ca am mai intrat pe siteuri de astea si imi aparea ... deci nu e de la forumgratuit.ro
Inteleg ca nu apare tot timpul dar atunci cand apare reclama va rog faceti un screenshot cu toata pagina.
In orice caz este sigur ca nu este de la noi. Atentie la ce scripturi puneti pe forum, pot fi susceptibile de a face sa apara astfel de publicitati. Este vorba de marketing agresiv.
In orice caz este sigur ca nu este de la noi. Atentie la ce scripturi puneti pe forum, pot fi susceptibile de a face sa apara astfel de publicitati. Este vorba de marketing agresiv.
lexa a scris:Nu, nu e de la noi. O fi din cauza vreunui cod de la parteneri. Ce e de la noi sunt reclame google in partea de sus a paginii.
Topic inchis
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum