Yahoo pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 3 din 5 • Distribuiţi
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Yahoo pe forum
Rezumarea primului mesaj :
Am vazut pe mia multe forumuri ca au o imagine si dak dai clic pe ia iti apare o fereastra LA YAHOO IN CARE TREBUIE SA SELECTEZI NISTE PERSOANE CA SA TRIMITI UN MESAJ CARE ESTE CODUL CA PENTRU A AVEA SI NOI ACEASTE FUNCTIE.
Am vazut pe mia multe forumuri ca au o imagine si dak dai clic pe ia iti apare o fereastra LA YAHOO IN CARE TREBUIE SA SELECTEZI NISTE PERSOANE CA SA TRIMITI UN MESAJ CARE ESTE CODUL CA PENTRU A AVEA SI NOI ACEASTE FUNCTIE.
Re: Yahoo pe forum
asa creezi un modul nou
lexa a scris:P.A. >> Modul >> Gestiunea paginilor portalului >> Strutura >> Bloc personalizat : Creati un modul personalizat.
Dupa ce il creezi va aparea in lista Adaugare/stergere de module personale. Alegi localizarea si click Adauga.
ezlidor nu poti sa faci un cod incat sa incapa in Mesaj pe pagina de start sau in alte locuri mai mici
PWG ... tie "nu iti incape" tot mesajul deoarece codul e pe ami multe randuri ... incearca sa pui toate randurile din cod pe unu singur, ar trebui sa mearga ... am sa increc si eu dar cand ajung acasa ... acum scriu de la alt PC
ok am sa incerc sa vad
PWG ... da merge si pe un singur rand ...
- Cod:
<table width="700" border="0" align="center"><tr><td><a href="ymsgr:im?+&msg=ADRESA SITEULUI TAU"> Recomanda acest site prietenilor de pe Yahoo! Messenger </a></td></tr></table></div><br><div align='center'><table width='700' border=0 cellpadding=0>
da dar eu am pus un mesaj mai lung acolo din pacate
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Cum pun contact yahoo?
» Script yahoo
» un script ptr yahoo messenger
» comentariu folosing facebook si yahoo messenger
» script yahoo online/offline
» Script yahoo
» un script ptr yahoo messenger
» comentariu folosing facebook si yahoo messenger
» script yahoo online/offline
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 3 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum