Yahoo pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 5 • Distribuiţi
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Yahoo pe forum
Rezumarea primului mesaj :
Am vazut pe mia multe forumuri ca au o imagine si dak dai clic pe ia iti apare o fereastra LA YAHOO IN CARE TREBUIE SA SELECTEZI NISTE PERSOANE CA SA TRIMITI UN MESAJ CARE ESTE CODUL CA PENTRU A AVEA SI NOI ACEASTE FUNCTIE.
Am vazut pe mia multe forumuri ca au o imagine si dak dai clic pe ia iti apare o fereastra LA YAHOO IN CARE TREBUIE SA SELECTEZI NISTE PERSOANE CA SA TRIMITI UN MESAJ CARE ESTE CODUL CA PENTRU A AVEA SI NOI ACEASTE FUNCTIE.
Re: Yahoo pe forum
AM SA INCERC ITI ZIC DAK MERGE IN 10 SEC
merge ca l-am testat ...
nu postez coduri daca nu le testez
npc
nu postez coduri daca nu le testez
npc
Ultima editare efectuata de catre ezlidor in Dum Apr 20, 2008 10:38 pm, editata de 1 ori
merge foarte bine mersii mult
ezlidor poti sa faci un cod ca asta cu yahoo da sa poti selecta si grupurile adik nu doar un om
cand iti apare lista ... selectezi un om apoi ti apasat pe CTRL si ii selectezi si pe ceilalti ... yo am reusit asa
Codul care contine si test, nu numai adresa siteului
respectivul primeste:
"Adresa forum" Intra si tu pe acest forum dedicat ... !
- Cod:
<table align="center" border="0" width="700"> <tr> <td style="text-align: center;"><font size="1"><a href="ymsgr:im?+&msg=ADRESA FORUM /%20 Intra si tu pe acest forum dedicat ... !">Recomanda acest forum prietenilor de pe Yahoo! Messenger</a><br></font></td> </tr></table><br>
<div align="center"><table border="0" cellpadding="0" width="700"></table></div>
respectivul primeste:
"Adresa forum" Intra si tu pe acest forum dedicat ... !
da mdar eu am multi in lista si pana ai selectez pe toti dureaza as fi vrut sa poti sa selectezi si grupuri
P.S e bun si codul ala dar am descoperit cum sa faci sa iti apara si textu ala nu nu mia adresa
P.S e bun si codul ala dar am descoperit cum sa faci sa iti apara si textu ala nu nu mia adresa
tare script-ul mersi
npc DMX
???PWG a scris:P.S e bun si codul ala dar am descoperit cum sa faci sa iti apara si textu ala nu nu mia adresa
pai unde ai scris tu ADRESA FORUMULUI acolo poti sa pui un text care sa il trimita
pai da :d ... am adaugat codul ala (care contine text) ca sunt sigur ca se intreba daca nu scriam
und se pun aceste coduri?
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Cum pun contact yahoo?
» Script yahoo
» un script ptr yahoo messenger
» comentariu folosing facebook si yahoo messenger
» script yahoo online/offline
» Script yahoo
» un script ptr yahoo messenger
» comentariu folosing facebook si yahoo messenger
» script yahoo online/offline
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum