Cerere de banner pentru forumul meu !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cerere de banner pentru forumul meu !
Tipul de imagine : Banner
Marimea imagini (in pixels) : 1100x200
Cu sau fara animatie : Fara animatie
Culoarea de fundal : -
Imagine/i link/s : Vezi Aici ( Bannerul sa fie ceva in genul asta , numai, sa fie un stadion in spate )
Textul dorit : FIFA Brand
Culoare/i font : Ca la banner .
Link-ul forumului dumneavoastra : www.fifa-brand.forumz.ro
Mesaj suplimentar in imagine: Sub FIFA-Brand sa fie scris Sezonul 1 , iar dedesupt sa scrie Join Us ( Culoare Negru )
Informatii suplimentare: Daca se poate , sa fie un fotbalist care sa se uite cum scrie FIFA Brand ... In stanga si dreapta sa fie cate un fotbalist ... Daca se poate sa fie niste efecte frumoasa ..
Multumesc,
Cu Stima, Andrei .
Marimea imagini (in pixels) : 1100x200
Cu sau fara animatie : Fara animatie
Culoarea de fundal : -
Imagine/i link/s : Vezi Aici ( Bannerul sa fie ceva in genul asta , numai, sa fie un stadion in spate )
Textul dorit : FIFA Brand
Culoare/i font : Ca la banner .
Link-ul forumului dumneavoastra : www.fifa-brand.forumz.ro
Mesaj suplimentar in imagine: Sub FIFA-Brand sa fie scris Sezonul 1 , iar dedesupt sa scrie Join Us ( Culoare Negru )
Informatii suplimentare: Daca se poate , sa fie un fotbalist care sa se uite cum scrie FIFA Brand ... In stanga si dreapta sa fie cate un fotbalist ... Daca se poate sa fie niste efecte frumoasa ..
Multumesc,
Cu Stima, Andrei .
Ultima editare efectuata de catre bLk(e)NNN in Lun Sept 07, 2009 5:44 pm, editata de 1 ori
Re: Cerere de banner pentru forumul meu !
NU gasesc nici un Fel de Fundal..
Na , nu conteaza , orice dar sa fie frumos , vreau sa dau drumu la campionat mai repede
Nu a iesit ) Dar am facuto in 2 minute )
N-ai zis nici fundal nici nimic ...
N-ai zis nici fundal nici nimic ...
Frate . Inteleg 2 minute . Dar . Scuze ca te jignesc, dar e o mare prostie .. =)) Jucatoru ala l-ai pus cu tot cu stadion in spate . Lasa. Ms oricum
Edit : Am marcat REZOLVAT, nu ma mai ocup de forum si nu mai am merci . Mersi pentru cei care m-au ajutat .
Edit : Am marcat REZOLVAT, nu ma mai ocup de forum si nu mai am merci . Mersi pentru cei care m-au ajutat .
ti as face eo dar o sa mai dureze inca 1 zi , imi pare rau nu s expert ca sa ti fac perfect dar o sa incerc vazand k nimeni nu te ajuta
Sper k nu ti ai sters forumul doar pt un lucru asa banal
Sper k nu ti ai sters forumul doar pt un lucru asa banal
Nu l-am sters, numai ca nu am timp de el , daca ma ajuta cineva la moderarea lui , sunt bine dispus sa ma ocup de el
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cerere de banner pentru forumul meu
» Cerere Banner pentru forumul meu
» Cerere banner pentru forumul meu...
» Cerere banner pentru forumul meu
» Cerere Banner pentru forumul meu
» Cerere banner pentru forumul meu...
» Cerere banner pentru forumul meu
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum