Adaugare optiune ,,Donate Points''
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Rezumarea primului mesaj :
Ideea mea este de a adauga,in locul punctelor de la profil,sa se adauge Donate Points.
Descriere :
La fiecare post,membrii vor primi 2 puncte,cu ele vor putea cumpara diverse lucruri de pe forum ( nu este obligatoriu ) ,membri isi pot dona puncte intre ei,asa vom strange mai multe.Ca sa donam,vom apasa pe un text Donate Point,sau ceva asemanator.
Sper ca am fost destul de explicit.
Ideea mea este de a adauga,in locul punctelor de la profil,sa se adauge Donate Points.
Descriere :
La fiecare post,membrii vor primi 2 puncte,cu ele vor putea cumpara diverse lucruri de pe forum ( nu este obligatoriu ) ,membri isi pot dona puncte intre ei,asa vom strange mai multe.Ca sa donam,vom apasa pe un text Donate Point,sau ceva asemanator.
Sper ca am fost destul de explicit.
Re: Adaugare optiune ,,Donate Points''
Optiune implementata. Inchis si trimis in arhiva.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Din:Adăugare Instagram ca și opțiune de contact
» Adăugare Instagram ca și opțiune de contact
» Adaugare optiune: Editeaza numarul de puncte
» Adaugare widget care sa citeasca fluxurile RSS Feed de pe diverse site-uri ce au o astfel de optiune implementata in sistem
» Optiune inregistrare
» Adăugare Instagram ca și opțiune de contact
» Adaugare optiune: Editeaza numarul de puncte
» Adaugare widget care sa citeasca fluxurile RSS Feed de pe diverse site-uri ce au o astfel de optiune implementata in sistem
» Optiune inregistrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum