Securitate forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Securitate Forum
Securitate forum
Rezumarea primului mesaj :
Sugestia mea este pentru o mai buna securitatea a Forumurilor de pe ForumGratuit.In Optiunea "Unelte" de pe forumu de Support sa fie pe langa ""adresa forum/email"" respectiv parola si un mic Cod de Siguranta...sa zicem 5-10 cifre.Asa daca un om rau intentionat vrea sa sparga un forum....are de bagat doar o parola...ca adresa este generata de el..cunoscand Forumu ce vrea sal strice.
Editat de Lizzard:Sters tag culoare.
Sugestia mea este pentru o mai buna securitatea a Forumurilor de pe ForumGratuit.In Optiunea "Unelte" de pe forumu de Support sa fie pe langa ""adresa forum/email"" respectiv parola si un mic Cod de Siguranta...sa zicem 5-10 cifre.Asa daca un om rau intentionat vrea sa sparga un forum....are de bagat doar o parola...ca adresa este generata de el..cunoscand Forumu ce vrea sal strice.
Editat de Lizzard:Sters tag culoare.
Re: Securitate forum
votez DA
Ultima editare efectuata de catre DuHuLeTz in Lun Aug 31, 2009 9:45 pm, editata de 1 ori
DuHuLeTz:Va rog sa dati edit si sa va argumentati votul.
Vizitato- Vizitator
Nu mi se pare foarte utiliza sugestia. Votez nu
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Acel cod de securitate nu isi are rostul. Securitatea este aceias. Votez nu.
Vizitato- Vizitator
Foarte buna idea. Cred ca v-a trebui aplicata daca se poate .
Matta- Membru Forumgratuit
Varsta : 25
Localizare : Constanta
Data înscrierii : 08/01/2012
Salutare,
Am votat Nu, deoarece nu cred că este aşa de răspândită "spargerea de forumuri FG", adică până în momemntul actual Forumgratuit are o securitate destul de bună. Şi cum ar trebuii să primim acel cod "de siguranţă" ?
Am votat Nu, deoarece nu cred că este aşa de răspândită "spargerea de forumuri FG", adică până în momemntul actual Forumgratuit are o securitate destul de bună. Şi cum ar trebuii să primim acel cod "de siguranţă" ?
Nu ar fi atat de rea sugestia, dar nici nu cred ca vom avea nevoie de ea, avand in vedere ca totul este bine securizat pe aceasta platforma.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Eu votez nu.In primul rand exista deja 2 dureri de cap pentru un "asasin de forumuri " : Email-ul fondator si parola...
Din pacate, durerile de cap sint si pentru proprietarii forumurilor, nu doar pentru hoti
La cite parole se uita, va dati seama codurile acelea, care n-au nici un sens pentru fondatori, ce nebunie ar fi cu pierderea/uitarea/furtul lor?
Sugestie respinsa. Inchis si arhivat.
La cite parole se uita, va dati seama codurile acelea, care n-au nici un sens pentru fondatori, ce nebunie ar fi cu pierderea/uitarea/furtul lor?
Sugestie respinsa. Inchis si arhivat.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Problema de securitate !
» Codul de securitate
» Scoatere cod de securitate
» SECURITATE - ce nu trebuie sa faceti niciodata
» Actualizare de securitate - cod de confirmare la inscriere
» Codul de securitate
» Scoatere cod de securitate
» SECURITATE - ce nu trebuie sa faceti niciodata
» Actualizare de securitate - cod de confirmare la inscriere
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum