e-mail-ul board@editboard.com
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
e-mail-ul board@editboard.com
Cand doresc sa trimit un mesaj la toti membrii la Expeditor email imi apare 2 e-mail-uri: board@editboard.com si e-mail-ul meu. care e diferenta dintre ele si pot sa-l accesez pe primul ?
Re: e-mail-ul board@editboard.com
eu trimit in general cu board@editboard.com nu prea conteaza asta ci ceea ce trimiti ca nimeni o sa sa-ti trimita tie email inapoi
aha ... e buna ideea ... astfel ne feresc pe noi administratorii de spam pe conturile de e-mail
ms darkangel de raspuns
o seara buna si tot respectul!
ms darkangel de raspuns
o seara buna si tot respectul!
eu sunt bagat in ceata...care-i faza cu mail-ul? "Cand doresc sa trimit un mesaj la toti membrii" - se poate trimite mail la absolut toti membrii forumului asa?
da ... exista o optiune in P.A. in care administratorul poate trimite un email la toti utilizatorii inregistrati: General => Newsletter
pai ... stiam de newsletter...doar ca nu l-am folosit...pana acum... am crezut ca e ceva ce mi-a scapat
Pei....da se va trimite la toti useri !!! Trebuie sa alegi intre boasr [emailul acela] sau email-ul tau !!!
auiziti dar nu poti sa schimbi sa nu mai fie board@editboard.com ci sa fie Administrator@pwg.com au altceva
Intra la Newsletter dai click pe Redactare Mesaj si la Expeditor e-mail .Acolo trebue sa ai si adresa de e-mail folosita la crearea forumului respectiv
Rezolvat => inchis
Subiecte similare
» Board IT - New site about IT
» Board Index
» din: Board IT - New site about IT
» Statistici - IPB Board
» Vreau sa scot board index.
» Board Index
» din: Board IT - New site about IT
» Statistici - IPB Board
» Vreau sa scot board index.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum