Avatar predefinit pentru grupuri/rank-uri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 4 • Distribuiţi
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Doriti sa putem adauga un avatar predefinit pentru fiecare grup/rank ?
Avatar predefinit pentru grupuri/rank-uri
Rezumarea primului mesaj :
Vin cu propunerea de a putea seta un avatar predefinit pentru fiecare utilizator ce face parte dintr-un grup/rank
Vin cu propunerea de a putea seta un avatar predefinit pentru fiecare utilizator ce face parte dintr-un grup/rank
Re: Avatar predefinit pentru grupuri/rank-uri
ezlidor a scris:
Asta vreau eu, ca fiecare rank sa fie original ... de ce sa aiba toti aceleasi rank-uri ?
Din cate stiu eu, un Administrator poate sa adauge cate rank-uri doreste iar la fiecare rank in parte, poate sa aleaga o imagine "default" sau sa adauge o alta imagine, total diferita de celelalte! Ceea ce, cred eu ca vrei sa spui, implica multa munca din partea Administratorului! Iti explic si la ce ma refer! Daca un detinator de forum are 1000 de utilizatori si adauga un rank (la care se ajunge dupa postarea unui numar de mesaje postate), unde acel rank are un avatar mai special decat celelalte rank-uri si 150 de utilizatori ating "target-ul" de mesaje postate pentru acel rank, toti cei 150 de utilizatori vor avea exact acelasi avatar, specific rank-ului! Iar cealalalta optiune ar fii, adaugarea unui rank de mai multe ori, fiecare cu un avatar diferit iar la un numar de 1000 de utilizatori, sa faci 150 de rank-uri cu avatare diferite...nu cred ca se merita! Parerea mea! Sper sa nu incalc regulile postand ideea mea in acest topic! Uitati aici la ce am crezut, prima data, ca se refera ezlidor:
Aha... si pun pariu ca toti membrii unui grup ar fi foarte mandri sa poarte acelasi avatar predefinit, fara sa vrea sa si-l schimbe, sau cum >.>' ?
Sau, sa zicem ca unui user ii place mai mult avatarul predefinit al altui grup, sau avatarul predefinit pe care il avea anterior ( presupunand ca intr-un forum in care se presupune ca te inregistrezi pentru a iti defini o anumita presonalitate nu vrei sa ai un avatar propriu si personal ). What happens then?
Sau, sa zicem ca unui user ii place mai mult avatarul predefinit al altui grup, sau avatarul predefinit pe care il avea anterior ( presupunand ca intr-un forum in care se presupune ca te inregistrezi pentru a iti defini o anumita presonalitate nu vrei sa ai un avatar propriu si personal ). What happens then?
Votez NU. Daca membrul are deja un avatar, iar cand intra intr-un grup i se schimba din nou? Nu sunt de acord cu asta
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Votez NU. Nu cred ca ar fi folositoare pentru aceasta platforma. Este mai bine cum este in prezent, ar fi o pierdere de timp dupa parerea mea.
Vizitato- Vizitator
Motivul pentru care am votat nu a fost scris de DarkStar...
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Nu cred ca explicatia data de Wasteland este potrivita cu ideea lui Ezlidor.
Avatarul predefinit poate fi utilizat sau nu, la fel si pentru ranguri, se poate sau nu adauga un avatar predefinit.
Daca se utilizeaza astfel de avatare doar pentru membrii unui grup precum moderatorii, nu este obligatoriu ca si restul grupurilor sa primeasca avatar unic.
De altfel, voturile pozitive arata ca majoritatea au inteles bine.
Avatarul predefinit poate fi utilizat sau nu, la fel si pentru ranguri, se poate sau nu adauga un avatar predefinit.
Daca se utilizeaza astfel de avatare doar pentru membrii unui grup precum moderatorii, nu este obligatoriu ca si restul grupurilor sa primeasca avatar unic.
De altfel, voturile pozitive arata ca majoritatea au inteles bine.
Eu votez da, am vazut si pe forumurile phpBB si mi-a placut optiunea, arata ca forumul este bine organizat.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Votez da , imi place ideea
KinetiX- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Localizare : Caras-Severin
Data înscrierii : 24/08/2011
Mr.Pagnel a scris:Eu votez da, am vazut si pe forumurile phpBB si mi-a placut optiunea, arata ca forumul este bine organizat.
Ce legătură are acest avatar predefinit pentru grupuri cu modul de aranjare a forumului?
Am votat Da, nu prea am multe de spus, o idee bună, ar fi de folos, dar nu am murii fără ea.
Apare ce este un forum organizat care este ingrijit si se respecta.
Si ai dreptate, nu vom murii fara ea )
Si ai dreptate, nu vom murii fara ea )
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Votez DA. Demult vroiam asa ceva.
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Script CSS pentru stergere nume rank de sub avatar
» Avatar predefinit in functie de rang (Invision si punBB)
» Permisiuni diferite pentru grupuri in privinta icon-urilor pentru mesaje
» Problema GRupuri si Rank
» Avatar predefinit in functie de rang (Invision si punBB)
» Permisiuni diferite pentru grupuri in privinta icon-urilor pentru mesaje
» Problema GRupuri si Rank
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum