Temele cele mai populare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Suport pentru site-ul Hitskin.com :: Arhiva intrebari despre Hitskin
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Temele cele mai populare
As dori sa stiu daca se poate sa imi spuna cineva pe cate forumuri trebuie instalata o anumita tema de pe hitskin ca sa ajunga in top. Multumesc
taZyk- Membru activ
Varsta : 32
Data înscrierii : 15/01/2009
Mulțumiri : 0
Re: Temele cele mai populare
Nu cred ca e un numar prestabilit. In functie de numarul utilizarilor celorlalte teme sau in functie de tema cea mai utilizata cred ca se face acest top. Nu cred ca sta sa numere cineva de cate ori a fost folosita o tema.
Sau se ia in calcul cate forumuri se face cu acea tema ?
taZyk- Membru activ
Si eu as vrea sa stiu acelasi lucru,cate forumuri au o anumiita tema,taZyk,cred ca tu vrei sa stii care dintre temele facute de tine sunt cele mai populare,deoarece tu ai creat foarte multe.Am dreptate?
Nu skz , ma refer pe cate formuri trebuia instalata o tema ca sa ajunga in top
taZyk- Membru activ
te referi la temele care le ai la dispozitie cand creezi un forum ?
https://www.forumgratuit.ro/ro/creare-forum/
https://www.forumgratuit.ro/ro/creare-forum/
Vizitato- Vizitator
taZyk, topul se stabileste in functie de numarul de forumuri care folosesc ca baza acea tema, chiar si forumurile care au modificat acea tema, dar au la baza tema respectiva.
Erm.. Poti sa ne spui la ce te referi?taZyk a scris:As dori sa stiu daca se poate sa imi spuna cineva pe cate forumuri trebuie instalata o anumita tema de pe hitskin ca sa ajunga in top. Multumesc
Eu una nu te inteleg ).
Cred ca nu este vorba de un numar anume de forumuri. Dupa cum am vazut evolutia topului, se ia in calcul de cite ori a fost incarcata o tema pe un forum, fie si daca a fost schimbata imediat, precum si cite forumuri au fost create folosind tema respectiva. Modificarile ulterioare ale forumului nu au cum sa fie cunoscute de cei de la Hitskin, doar numarul de incarcari ale temelor. Nu cred ca e conditie de numar, topul fiind ceva statistic: chiar si o tema cu putine incarcari apare in top la categoria ei (limba, culori dominate, versiune) daca sint putine teme similare. Daca tema e intr-o limba in care sint multe alte teme similare, va urca mai greu in top decit daca e de exemplu in romana.
Utilizator banat => topic inchis.
Utilizator banat => topic inchis.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Suport pentru site-ul Hitskin.com :: Arhiva intrebari despre Hitskin
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum