Chenar pentru adaugarea sursei
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Sunteti de acord?
Chenar pentru adaugarea sursei
M-am gandit ca poate ar fi folositor daca s-ar adauga sub chenarul unde scri postul/mesajul un chenar micut unde sa introduci link-ul sursei de unde s-a preluat(daca este cazul) mesajul/postul.
=> Poza
=> Poza
Re: Chenar pentru adaugarea sursei
Ar fi interesant!Astfel forumurile nu ar mai primi amenintari din cauza ca au luat un articol de pe un alt site.Am votat Da!
Ma gandesc ca se poate trece asta in caseta "Motivul editarii" sau in mesajul propriu-zis. In plus, nu stiu cati sunt cei care prefera sa-si preia mesajele in loc sa faca un continut unic, iar daca iau, nu mentioneaza sursa. Printr-un singur enter, se poate adauga chiar in mesaj sursa.
Exista deja buton prin care sa introduci un link ascuns in mesaj. Cei ce nu trec acum sursa, nu o vor face nici atunci cand v-a exista un spatiu special pt asta. AVotul meu este nu, nu mi se pare utila aceasta sugestie.
Dupa parerea mea aceasta ideie e cam simpla doar un singur spatiu pentru sursa. Credeti voi ca plagiatori vor sa posteze sursa de unde au imprumutat un tutorial sau o imagine. Multi dau copy+paste si gata zice ca tutorialu e creat de ei, dar defapt e furat.
Momentan nu votez
Momentan nu votez
Ultima editare efectuata de catre $tefaN. in Lun Apr 04, 2011 4:36 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
sunt de acord cu stefann...
cu optiunea asta am incuraja plagiatul si apoi ne trezim cu lucrarile pe alte forumuri postate de diversii indivizii cu semnatura lor pe ea...
cu optiunea asta am incuraja plagiatul si apoi ne trezim cu lucrarile pe alte forumuri postate de diversii indivizii cu semnatura lor pe ea...
Vot nu, nu e destul de util. Putem scri in mesaj daca e cazul...
Qouk- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : ForumGratuit
Data înscrierii : 03/07/2011
Mulțumiri : 0
Mda, votez contra, nu e foarte util.
Ma rog, acum, daca vor administratorii.
Ma rog, acum, daca vor administratorii.
k1ll.Zorr a scris:sunt de acord cu stefann...
Da? Esti sigur? Sau invers..?
Nu am inteles nimic? Vrei sa zici ca aceasta optiune va incuraja plagiatul? Si cum anume?
Qouk- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : ForumGratuit
Data înscrierii : 03/07/2011
Qouk, va rugam sa nu mai postati inutil, lasati comentariile inutile. Multumesc!
Cat despre sondaj, nu cred ca e necesar asa ceva. Argumentele s-au dat deja.
Cat despre sondaj, nu cred ca e necesar asa ceva. Argumentele s-au dat deja.
Votez nu. Daca chiar doresti sa pui sursa (nu ca s-ar mai obosi cineva sa faca asta in ziua de azi) o poti pune si in mesaj
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Script pentru adaugarea unei imagini sub link-urile "creeaza un forum | Forum gratuit de suport | ... " pentru Invision
» Adaugarea codului CSS pentru tabel.
» Adaugarea dnsului pentru servere!
» Adaugarea unei noi coloane pentru forumuri
» Adaugarea unei sectiuni pentru coduri
» Adaugarea codului CSS pentru tabel.
» Adaugarea dnsului pentru servere!
» Adaugarea unei noi coloane pentru forumuri
» Adaugarea unei sectiuni pentru coduri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum