Cum scot categoria Forumgratuit din FAQ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cum scot categoria Forumgratuit din FAQ?
V-am mai zis si in alt topic ca am cumparat credite pentru a modifica temele.Vreau sa stiu cum scot Categoria Forumgratuit din FAQ.
Re: Cum scot categoria Forumgratuit din FAQ?
Nu puteti sterge categoriile din Faq,dar puteti adauga categorii cu intrebari la Faq
[--ByE--]
[--ByE--]
Daca forumul de pa profil este al tau, nu ar fii indicat sa te ajutam oricum. Echipa ForumGratuit, ofera ajutor numai daca este vorba despre forumuri facute pe forumgratuit. -.-'
Asandra- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 29/07/2009
Mulțumiri : 0
Extreme, in primu rand am dat bani pentru a modifica forum-ul cum vreau eu, adica pot modifica si footer-ul si tot, iar in al doilea rand, forum-ul este de la forumgratuit.
Ai putea sa interzici FAQ-ul la membri, si sa-ti faci propriul FAQ gen unui forum phpBB
Vizitato- Vizitator
PA=>Utilizatori & Grupuri=>Permisiuni speciale=>Permisiuni speciale=>FAQ : Administratori>>Inregistrare
Vizitato- Vizitator
Aceasta este cu totul o alta intrebare.
In al doilea rind, chair daca aveti domeniu de la forumgratuit, aceasta nu va permite sa scoateti link-urile din footer. Puteti adauga ce doriti dumneavoastra acolo, dar nu sa stergeti acele linkuri.
Problema din titlul topicului, ati rezolvat-o?
In al doilea rind, chair daca aveti domeniu de la forumgratuit, aceasta nu va permite sa scoateti link-urile din footer. Puteti adauga ce doriti dumneavoastra acolo, dar nu sa stergeti acele linkuri.
Problema din titlul topicului, ati rezolvat-o?
M-ai inteles gresit.Am cumparat cu 500 de credite modificarea temlateurilor si am cumparat si domeniu
Si unde e rapsunsul la intrebarea mea?
Si ce legatura are modificarea template-urilor cu linkurile din footer? Linkurile din footer trebuie sa ramina acolo. Punct.
Si ce legatura are modificarea template-urilor cu linkurile din footer? Linkurile din footer trebuie sa ramina acolo. Punct.
Ina a scris:Problema din titlul topicului, ati rezolvat-o?
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Am voie sa scot meniul de la forumgratuit?
» Am voie sa scot footerul de la forumgratuit?
» Cum fac ca un articol sa nu apara de 2 ori in categoria tot toate si in categoria propusa[blog]
» Adaugarea la categoria Design
» De ce nu imi arata categoria pe forum ?
» Am voie sa scot footerul de la forumgratuit?
» Cum fac ca un articol sa nu apara de 2 ori in categoria tot toate si in categoria propusa[blog]
» Adaugarea la categoria Design
» De ce nu imi arata categoria pe forum ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum