Am nevoie de un cod care sa imi adauge o imagine pe categorii pe versiunea phpbb2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Am nevoie de un cod care sa imi adauge o imagine pe categorii pe versiunea phpbb2
Dupa cum spune si titlul am nevoie de un script care sa imi puna o imagine dorita pe categorii de exemplu pe tema asta , dar tema ce vreau sa o propun e pe versiunea phpbb2 , se poate asa ceva pe phpbb2 ?
Ultima editare efectuata de catre taZyk in Vin Iul 31, 2009 12:28 pm, editata de 1 ori
taZyk- Membru activ
Varsta : 32
Data înscrierii : 15/01/2009
Mulțumiri : 0
Re: Am nevoie de un cod care sa imi adauge o imagine pe categorii pe versiunea phpbb2
Stie cineva , daca nu stie nimeni nu e nimic
taZyk- Membru activ
Re: Am nevoie de un cod care sa imi adauge o imagine pe categorii pe versiunea phpbb2
taZyk:Nu este nici un script, doar ca sunt imaginile new, old si locked si aceea cu link.Daca te referi la imaginea cu link, este o setare in panoul lor prin care creeaza un forum cu redirect cand apesi pe el
Vizitato- Vizitator
Lizzard nu la asta ma refer , eu ziceam sa pun o imagine pe categorii si forumuri.
Uite am facut o imagine ca si exemplu
Uite am facut o imagine ca si exemplu
- Spoiler:
taZyk- Membru activ
Vad ca iconul rezolvat este pus, s-a rezolvat problema?
Vizitato- Vizitator
Sigur ca da. Multumesc
taZyk- Membru activ
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» De ce la versiunea phpbb3 nu poti sa faci categorii si subforumuri ca pe phpbb2
» Am nevoie de codul care la imagine este lumina stinsa si aprinsa
» +Cum pot pune bannere in josul paginii la versiunea phpbb2
» Am nevoie de un script care umbla dupa mouse
» Am nevoie de cod html care face scrisul sa miste
» Am nevoie de codul care la imagine este lumina stinsa si aprinsa
» +Cum pot pune bannere in josul paginii la versiunea phpbb2
» Am nevoie de un script care umbla dupa mouse
» Am nevoie de cod html care face scrisul sa miste
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum