As dorii un cod pentru a arata numele forum'ului cand esti cu mouse'ul pe categorie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
As dorii un cod pentru a arata numele forum'ului cand esti cu mouse'ul pe categorie
Rezumarea primului mesaj :
salut as vrea sa stiu si eu scriptul asta.. unde scrie CsMihai cand esti cu mouse'ul pe cateoria respectiva..
am si un link unde puteti vedea...rog pe sKz sa imi dea acel script
Forum'ul respectiv Aici!
Multumesc!
salut as vrea sa stiu si eu scriptul asta.. unde scrie CsMihai cand esti cu mouse'ul pe cateoria respectiva..
am si un link unde puteti vedea...rog pe sKz sa imi dea acel script
Forum'ul respectiv Aici!
Multumesc!
Alex_87- Membru Forumgratuit
Varsta : 37
Localizare : Sub Pat
Data înscrierii : 29/03/2009
Mulțumiri : 0
Re: As dorii un cod pentru a arata numele forum'ului cand esti cu mouse'ul pe categorie
Hello
Uitati-va un post mai sus
Uitati-va un post mai sus
darkspectre a scris:La invision sunt mai multe coloane,de acea nu se poate activa hover-ul la toate de odata:
- Cod:
.row1:hover {
background-image: url('IMAGINE');}
.row2:hover {
background-image: url('IMAGINE');}
Deci nu se poate face ce vrei tu la invision.
Edit(am mai citit din topic)sLg a scris:
- Cod:
li.row:hover {
background-image: url('LINK IMAGINE');
}
Il pui in PA=>Afisare=>Imagini si culori=>Culori=>Foaie stil CSS>>Inregistrare
Codul merge doar pe phpbb3 si trebuie sa inlocuiesti LINK IMAGINE cu imaginea care vrei sa apara cand se activeaza hover-ul.
Vizitato- Vizitator
Re: As dorii un cod pentru a arata numele forum'ului cand esti cu mouse'ul pe categorie
ok daca nu se poate pe invision asta e...mai bn renunt la acel script decat sa imi stric design'ul forum'ului ...alte modificari...
puteti inchide topicul
puteti inchide topicul
Alex_87- Membru Forumgratuit
Varsta : 37
Localizare : Sub Pat
Data înscrierii : 29/03/2009
Mulțumiri : 0
Topic rezolvat=>inchis.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum fac sa apara sub numele userului o linie cand dau cu mouseul pe el si la legenda la fel
» Se poate face un script care sa iti arate ce scrie in primul post al topicului cand esti cu mouse-ul pe el?
» Cum pot scoate"Graphic Studio" cand pun mouseul pe un forum si sa pun altceva?
» As dorii un script pentru atmosfera de iarna
» As dorii sa știu dimensiunea regulamentului forumului
» Se poate face un script care sa iti arate ce scrie in primul post al topicului cand esti cu mouse-ul pe el?
» Cum pot scoate"Graphic Studio" cand pun mouseul pe un forum si sa pun altceva?
» As dorii un script pentru atmosfera de iarna
» As dorii sa știu dimensiunea regulamentului forumului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum