Care este faza cu "Abuzurile semnalate"??
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Care este faza cu "Abuzurile semnalate"??
Rezumarea primului mesaj :
Deci , am intrat la Abuzuri semnalate si scrie asa :
Abuzuri tratate :
Actiuni periculoase si
daunatoare
Iar la detalii scrie asa :
Trebuiesc luate in serios aceste "Abuzuri"??
Imi poate da cineva mai multe detalii despre aceasta functie , si ce pot face pentru "verificarea de varsta" ... anyway , si eu sunt minor ...
Deci , am intrat la Abuzuri semnalate si scrie asa :
Abuzuri tratate :
Actiuni periculoase si
daunatoare
Iar la detalii scrie asa :
Trebuiesc luate in serios aceste "Abuzuri"??
Imi poate da cineva mai multe detalii despre aceasta functie , si ce pot face pentru "verificarea de varsta" ... anyway , si eu sunt minor ...
Re: Care este faza cu "Abuzurile semnalate"??
Pei leoiri , membrii "semneaza" singuri un "procesc verbal" la inscriere , caci am adaugat acolo punctul acesta :
- declar pe propria'mi raspundere ca voi fi raspunzator pentru toate materialele publicate;
Deci si asta inseamna ceva nu??
Voi modifica ceva pe acolo ... ca sa mai scap din ele ca nu am dormit toata noaptea cu gandu' la abuzu acela , si mie mi se parea ciudat , caci forumul meu nu este singurul de acest gen:D
Iti multumesc pentru ajutor!
- declar pe propria'mi raspundere ca voi fi raspunzator pentru toate materialele publicate;
Deci si asta inseamna ceva nu??
Voi modifica ceva pe acolo ... ca sa mai scap din ele ca nu am dormit toata noaptea cu gandu' la abuzu acela , si mie mi se parea ciudat , caci forumul meu nu este singurul de acest gen:D
Iti multumesc pentru ajutor!
pauldoareu, din ce am vazut in forumul dvs. in acest moment, pot spune ca el nu incalca acele conditii de utilizare acceptate la crearea forumului. Dupa cum a spus si leoiri23, exista insa persoane rau-facatoare care incearca sa faca rau, insa nu stiu ca un forum nu poate fi tras la raspundere decat in cazul incalcarii acelor conditii.
Kegan a scris:pauldoareu, din ce am vazut in forumul dvs. in acest moment, pot spune ca el nu incalca acele conditii de utilizare acceptate la crearea forumului. Dupa cum a spus si leoiri23, exista insa persoane rau-facatoare care incearca sa faca rau, insa nu stiu ca un forum nu poate fi tras la raspundere decat in cazul incalcarii acelor conditii.
Si eu stiam ca nu incalca nici o conditie caci nici nu am postari deocamdata:)))))))
Dar mi se parea dubios...
Anyway...va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat:D
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Sugestie Graphic Design:Adaugare iconite "Acceptat" si "Refuzat"
» Un cod css pentru textul de la "Adauga un sondaj",
» Sugestie Graphic Design:Doar staff-ul sa poata posta in "Cereri admise" si "Cereri respinse"
» Cum schimb un "forum" intr-o "categorie"
» Cum fac sa pun acelea cu "ACCES DIRECT" si "DESPRE FF"?
» Un cod css pentru textul de la "Adauga un sondaj",
» Sugestie Graphic Design:Doar staff-ul sa poata posta in "Cereri admise" si "Cereri respinse"
» Cum schimb un "forum" intr-o "categorie"
» Cum fac sa pun acelea cu "ACCES DIRECT" si "DESPRE FF"?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum