Ce sporturi practicati sau ati practicat
Pagina 8 din 14 • Distribuiţi
Pagina 8 din 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Ce sporturi practicati sau ati practicat
Rezumarea primului mesaj :
In acest topic,trebuie sa puneti ce sporturi va plac si ce sporturi practicati sau ati practicat.
Mie imi pplace fotbal,basket si cama tat.
Acum nu practic nimic,am practicat dansuri,karate,atletism si cam atat,poate ma duc la inot.
Voi?
In acest topic,trebuie sa puneti ce sporturi va plac si ce sporturi practicati sau ati practicat.
Mie imi pplace fotbal,basket si cama tat.
Acum nu practic nimic,am practicat dansuri,karate,atletism si cam atat,poate ma duc la inot.
Voi?
Re: Ce sporturi practicati sau ati practicat
Mie imi place foarte mult fotbalu chiar il practic joc la o echipa de la mine din oras la juniori.
Mie imi place fotbalul.Joc la echipa de juniori din orasul de unde provin.Pe langa fotbal mai joc si ping pong,handbal si basket.
Bataile intre colegi si cu pisica , basketul,sahul,fotblalul(portara buna) , toate jocurile cu palete,dansuri hip-hop si rap,urcatul in copaci,rolele,skateboarding-ul,ciclism,sarituri si catarari,sporeturi mai extreme si bravari pe bicicleta,skate role,trotineta si patine
De cand cataratul in copaci e considerat sport?
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Eu joc de cand eram copil fotbal si de cand am inceput acest joc cand sunt la iarba verde sau in alte imprejurari in care acest lucru este posibil nu ratez ocazia de a juca un meci,dar am jucat si tenis de camp un sport frumos dupa parerea mea.
Fotbal, baschet si ce iubesc mai mult dar nu prea am rezultate - tenis.
Cel mai mult am practicat Inot , Handball si Atletism Cel mai mult imi place Inotul Si atletismul ... Alerg destul de repede
Cel mai mult imi place football-ul. Sunt un impatimit al lui. Imi place si voleiul si basketball-ul dar nu le practic foarte des precum football-ul
Mie imi place foarte mult fotbalu.
Pagina 8 din 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Pagina 8 din 14
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum