Pot pune radioul in josul pagini?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pot pune radioul in josul pagini?
Rezumarea primului mesaj :
Salut. Se poate pune radioul din forum in josul pagini? Am cautat peste tot si nu am gasit:(! Help me!
Salut. Se poate pune radioul din forum in josul pagini? Am cautat peste tot si nu am gasit:(! Help me!
Re: Pot pune radioul in josul pagini?
scuze 8-| ...
Pe forum nu se poate posta decit in widgeturile forumului, adica in coloanele 1 si 3 (stinga sau dreapta) sau in Mesaj pe pagina de start.
Daca vrei sa adaugi sub footer,trebuie sa ai tema phpBB 2,daca nu ai nu merge,daca ai intri in P.A / Afisare / Template-uri si cauti unde scrie JOS.si adaugi scriptul.
Bafta!
Bafta!
sKz a scris:Daca vrei sa adaugi sub footer,trebuie sa ai tema phpBB 2,daca nu ai nu merge,daca ai intri in P.A / Afisare / Template-uri si cauti unde scrie JOS.si adaugi scriptul.
Bafta!
Tin sa te informez sKz, ca de la ultima actualizare, merge sa modifci template-urile si cu versiunea PunBB
Am testat eu insumi asta si merge
Vizitato- Vizitator
Nam stiut sLz ca se poate modifica si la teme phpBB,deoarece nu am folosit niciodata,si nici nu prea se foloseste versiunea.
Multumesc!
Multumesc!
off - da bine dar ma cheama sLg nu sLz :-W ...
Si da nu e vina ta, ciudat e faptul ca nu sa facut inca anuntul pe forumul roman
Si da nu e vina ta, ciudat e faptul ca nu sa facut inca anuntul pe forumul roman
Vizitato- Vizitator
sKz a scris:Daca vrei sa adaugi sub footer,trebuie sa ai tema phpBB 2,daca nu ai nu merge,daca ai intri in P.A / Afisare / Template-uri si cauti unde scrie JOS.si adaugi scriptul.
Bafta!
Nu scrie la template nici un jos ... nu gasesc :-J si am tema phpBB 2
Doar daca esti administratorul fondator iti apar template-urile.
Vizitato- Vizitator
pai e forumu meu : www.mastergaming.forumz.ro
Este vorba de PA - Afisare - Template - General - Overall footer in dreptul caruia intr-adevar scrie Jos, ca explicatie a pozitionarii.
am rezolvat ms leoiri
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum pot muta radioul in josul pagini ?
» Cum pot pune in josul pagini "Utilizator" si "Parola"
» Cum pot pune o imagine cu un link in josul pagini care sa se miste dupa pagina?
» josul pagini
» Cum pun Parteneriati in josul pagini
» Cum pot pune in josul pagini "Utilizator" si "Parola"
» Cum pot pune o imagine cu un link in josul pagini care sa se miste dupa pagina?
» josul pagini
» Cum pun Parteneriati in josul pagini
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum