Regulamentul de la inscriere ...
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Doriti sa se poata schimba regulamentul de la inregistrare ?
Regulamentul de la inscriere ...
Rezumarea primului mesaj :
Cand se da Inscriere apare textul:
Ce propun eu: sa se poata modifica acest text ... sau sa il modificati dumneavoastar ... mi se pare ca nu acopera chiar tot.
Stiu ca se poate adauga din General -> Regulament si FAQ -> Regulament ... dar nu pot adauga alineate ... tot apare intr-un singur alineat ... se pot adauga macar alineate ?
o zi buna
Cand se da Inscriere apare textul:
Conditii de utilizare a forumului
Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.
Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cokkies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).
- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!
Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii
Selectind " Accept ":
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.
Ce propun eu: sa se poata modifica acest text ... sau sa il modificati dumneavoastar ... mi se pare ca nu acopera chiar tot.
Stiu ca se poate adauga din General -> Regulament si FAQ -> Regulament ... dar nu pot adauga alineate ... tot apare intr-un singur alineat ... se pot adauga macar alineate ?
o zi buna
Ultima editare efectuata de catre ezlidor in Joi Sept 18, 2008 12:51 am, editata de 2 ori
Re: Regulamentul de la inscriere ...
Am votat da deoarece doresc să înlocuiesc acel regulamentul cu regulamentul meu.
Acele reguli nu le citeşte nimeni.
Poate dacă modific pe ici pe colo regulamentul de la înregistrare numărul celor care citesc aceste reguli va creşte de la 0% la 5% .
Acele reguli nu le citeşte nimeni.
Poate dacă modific pe ici pe colo regulamentul de la înregistrare numărul celor care citesc aceste reguli va creşte de la 0% la 5% .
Pe mine ma nedumeriti putin cu aceasta propunere. Eu am adaugat regulamentul meu personal, prin calea scrisa mai sus. Apare dupa acele conditii impuse de forumgratuit(care nu mi se pare ca trebuie sa dispara-cu ele am fost si noi de acord cand ne-am creeat forumul). Are si paragrafe si text colorat/bold exact asa cum l-am facut in forum. Singura chestie e ca scrisul e centrata, dar cred ca pot rezolv asta. Am adaugat acest regulament cu tot cu BBcode, asa cum l-am scris si in forum.
As vota, dar n-am inteles exact ce anume doriti. Ma lamuriti un pic va rog?
As vota, dar n-am inteles exact ce anume doriti. Ma lamuriti un pic va rog?
MNiko:Daca ai fi citit ma ibine primul post, ti-ai fi dat seama:
Ezlidor a propus sa se modifice acel regulament de la Forumgratuit, astfel incat sa nu ii ameteasca pe useri si sa citeasca doar regulamentul forumului tau, nu si cel de la Forumgratuit.
Si daca doresti poti sa-l pastrezi si pe acela, dar chestia e ca il modifici pe ala de la Forumgratuit.ro cum vrei tu.
Ezlidor a propus sa se modifice acel regulament de la Forumgratuit, astfel incat sa nu ii ameteasca pe useri si sa citeasca doar regulamentul forumului tau, nu si cel de la Forumgratuit.
Si daca doresti poti sa-l pastrezi si pe acela, dar chestia e ca il modifici pe ala de la Forumgratuit.ro cum vrei tu.
Vizitato- Vizitator
Lizzard multumesc. Cred ca am ramas in minte cu postul lui 1960 de mai sus, care spunea sa nu se scoata textul original si doar sa adaugi tu paragrafe(ceea ce eu facusem) si de aici nelamurirea mea. Sorry.
Am votot si eu da.
Am votot si eu da.
Deja sugestia aceasta este pusa in aplicare.Cel puţin la mine merge sa îl pot modifica.
PA / GENERAL / Regulament si FAQ - Regulament - Reguli suplimentare :
Asa a fost si pina acum, textul implicit ramine, doar iti adaugi tu alte conditii.
Asa a fost si pina acum, textul implicit ramine, doar iti adaugi tu alte conditii.
Vizitato- Vizitator
ceea ce am propus eu e de al modifica ... poate ca nu doresc sa apara acel paragraf ... ca eu nu doresc sa fie regula la mine (afost un exemplu) ... poate doresc sa-l incadrez alt fel
Vizitato- Vizitator
Tin sa se adauge asa ceva deoarece regulamentul va aparea chiar in fata lor ... atunci nu vor mai fi scuze ca nu il gaseau :-"
Regulamentul se poate personaliza. Propunere realizata. Inchis si trimis in arhiva.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» mini-regulamentul
» Regulamentul sectiunii de revizuire
» Regulamentul sectiunii Hitskin.com
» Regulamentul forumului pe prima pagina
» Cum adaug si eu "Regulamentul Forumului"
» Regulamentul sectiunii de revizuire
» Regulamentul sectiunii Hitskin.com
» Regulamentul forumului pe prima pagina
» Cum adaug si eu "Regulamentul Forumului"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum