cum adaug cod la chatbox?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
cum adaug cod la chatbox?
am o problema ( nu imi mai apar iconitele la chatbox alea pt culoarea textului pt smilies si ce mai era p`acolo am sters din greseala codul la chatbox este din cazuza asta?
daca da va rog sa ma ajuti si sa`mi spuneti sa trebuie s scriu ca sa fie la fel ca inainte va rog
daca da va rog sa ma ajuti si sa`mi spuneti sa trebuie s scriu ca sa fie la fel ca inainte va rog
Ultima editare efectuata de catre Shadow_Blast in Mier Aug 05, 2009 11:39 am, editata de 1 ori
Re: cum adaug cod la chatbox?
Ne poti face un screen?
Vizitato- Vizitator
Poti pune forumul pe care intampini problema aici in topic?
Ca sa vad daca si mie imi apare la fel
Vizitato- Vizitator
Lizzard a scris:Poti pune forumul pe care intampini problema aici in topic?
www.pimpmyavatar.forumz.ro
dar nu e mare chestie
E posibil sa fie din cauza browserului ...
Acum mai persista problema ? ... astfel de probleme sunt temporare, browserul nereusind sa extraga imaginile ...
Acum mai persista problema ? ... astfel de probleme sunt temporare, browserul nereusind sa extraga imaginile ...
Sunt de acord cu ezlidor! Posibil sa fie din cauza browser-ului! Intrebarea e: Celelalte imagini de pe forum poti sa le vezi? Daca nu, atunci, browser-ul a fost setat(probabil din greseala) sa nu afiseze imaginile de pe forumul tau! Iar la faza cu stersul codului de ChatBox, cred ca acest lucru e imposibil, deoarece forumgratuit nu ofera cod pentru ChatBox ci doar optiunea de a adauga sau de a nu adauga acel ChatBox!
Daca folosesti Internet explorer,te anunt ca sunt probleme cu grafica,nu se vad bine culorile,imagini,iti sugerezi sa-ti instalezi un alt browser,ca de exmplu Opera sau Mozilla Firefox,sunt cele mai bune browsere.
Bafta!
Bafta!
Ati rezolvat problema?
Vizitato- Vizitator
Topic rezolvat = > inchis
Subiecte similare
» Cum adaug moderator pe chatbox
» Cum scriu sus langa ChatBox Regurile pentru ChatBox?
» Cum pun la ChatBox regurile deasupra la ChatBox ?
» Cod chatbox
» ChatBox
» Cum scriu sus langa ChatBox Regurile pentru ChatBox?
» Cum pun la ChatBox regurile deasupra la ChatBox ?
» Cod chatbox
» ChatBox
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum