script pentru pop-up radio
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
script pentru pop-up radio
Rezumarea primului mesaj :
as dorii si eu un script cu radio dar acesta sa se deschida in alta pagina . este enervant chiar daca mi-am pus radio in widget ca atunci cand intri pe alta pagina se intrerupe iar daca se deschide ca pop-up el o sa mearga in continuu . ma puteti ajuta ??
as dorii si eu un script cu radio dar acesta sa se deschida in alta pagina . este enervant chiar daca mi-am pus radio in widget ca atunci cand intri pe alta pagina se intrerupe iar daca se deschide ca pop-up el o sa mearga in continuu . ma puteti ajuta ??
Vizitato- Vizitator
Re: script pentru pop-up radio
o sa caut un astfel de cod...dar pot folosi linkul catre pagina html...adaugand un buton in meniu si il selectezi sa se deschida in alta fereastra
Am revenit cu un edit
am gasit urmatorul cod
trebuie sa modifici la sfarsitul lcodului "linkul dorit" si "ce vrei sa apara" (poti adauga in loc de text si o imagine)
Bafta
Am revenit cu un edit
am gasit urmatorul cod
- Cod:
<script language="javascript" type="text/javascript">
<!--
/****************************************************
Author: Eric King
Url: http://redrival.com/eak/index.shtml
This script is free to use as long as this info is left in
Featured on Dynamic Drive script library (http://www.dynamicdrive.com)
****************************************************/
var win=null;
function NewWindow(mypage,myname,w,h,scroll,pos){
if(pos=="random"){LeftPosition=(screen.width)?Math.floor(Math.random()*(screen.width-w)):100;TopPosition=(screen.height)?Math.floor(Math.random()*((screen.height-h)-75)):100;}
if(pos=="center"){LeftPosition=(screen.width)?(screen.width-w)/2:100;TopPosition=(screen.height)?(screen.height-h)/2:100;}
else if((pos!="center" && pos!="random") || pos==null){LeftPosition=0;TopPosition=20}
settings='width='+w+',height='+h+',top='+TopPosition+',left='+LeftPosition+',scrollbars='+scroll+',location=no,directories=no,status=no,menubar=no,toolbar=no,resizable=no';
win=window.open(mypage,myname,settings);}
// -->
</script><a href="linkul dorit" onclick="NewWindow(this.href,'aaaa','400','200','yes','center');return false" onfocus="this.blur()">ce vrei sa apara</a>
trebuie sa modifici la sfarsitul lcodului "linkul dorit" si "ce vrei sa apara" (poti adauga in loc de text si o imagine)
Bafta
dap este foarte bun merge bine . mersi muult sper ca va ajuta pe multi !
Vizitato- Vizitator
Topic rezolvat = > inchis
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» script pentru radio
» Vreau si eu script pentru radio zu
» Am nevoie de un script pentru radio zu
» As dori si eu un script pentru radio PRO FM Michael Jackson
» Script Radio Zu
» Vreau si eu script pentru radio zu
» Am nevoie de un script pentru radio zu
» As dori si eu un script pentru radio PRO FM Michael Jackson
» Script Radio Zu
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum