Cum imi pot face si la mine pe forum o broasca sau ce e chestia aceea cu cele doua baloane colorate pe care scrie Creaza un forum gratuit si Creaza un
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cum imi pot face si la mine pe forum o broasca sau ce e chestia aceea cu cele doua baloane colorate pe care scrie Creaza un forum gratuit si Creaza un
Rezumarea primului mesaj :
Cum as putea sami pun si mie intru Widget sau pe pagina de start aceasta chesti ca si la voi? Eu vreau broasca aia sau ce o fi ea.Adica broasca + cele doua baloane pe care scrie Creaza un vorum gratuit Creaza un blog gratuit.O chestie deaia vreau si eu.Adica sami dati un script sau ceva.Dar in loc de Creaza un blog Creaza un forum eu sa pot scrie altceva.Spunetimi si mie acel script.Imi pare rau ca nu am pus o poza dar cred ca stiti la ce ma refer.Daca nu stiti o sa fac o poza.Multumesc frumos.
Cum as putea sami pun si mie intru Widget sau pe pagina de start aceasta chesti ca si la voi? Eu vreau broasca aia sau ce o fi ea.Adica broasca + cele doua baloane pe care scrie Creaza un vorum gratuit Creaza un blog gratuit.O chestie deaia vreau si eu.Adica sami dati un script sau ceva.Dar in loc de Creaza un blog Creaza un forum eu sa pot scrie altceva.Spunetimi si mie acel script.Imi pare rau ca nu am pus o poza dar cred ca stiti la ce ma refer.Daca nu stiti o sa fac o poza.Multumesc frumos.
Ultima editare efectuata de catre fifticent in Mar Iun 23, 2009 7:38 pm, editata de 1 ori
fifticent- Membru Forumgratuit
Varsta : 34
Localizare : Cluj
Data înscrierii : 14/06/2009
Mulțumiri : 0
Re: Cum imi pot face si la mine pe forum o broasca sau ce e chestia aceea cu cele doua baloane colorate pe care scrie Creaza un forum gratuit si Creaza un
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» As putea sa pun la mine pe forum la profilul fiecaruia cum e pe forum gratuit ``Browser`` si sa copii imaginile?
» Cum fac sa nu mai scrie Forum gratuit :
» Se poate face un script care sa iti arate ce scrie in primul post al topicului cand esti cu mouse-ul pe el?
» Script care împiedică utilzatorii de pe Google Chrome să scrie pe forum
» Cum se face bara aceea de sus
» Cum fac sa nu mai scrie Forum gratuit :
» Se poate face un script care sa iti arate ce scrie in primul post al topicului cand esti cu mouse-ul pe el?
» Script care împiedică utilzatorii de pe Google Chrome să scrie pe forum
» Cum se face bara aceea de sus
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum