Dispare muzica si chatul de pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Dispare muzica si chatul de pe forum
care e problema de tot imi dispar de pe prima pagina ba muzica, ba chat-ul?
Re: Dispare muzica si chatul de pe forum
s-a intamplat fara sa fi schimbat tu vreo setare inainte? Imi poti spune de cand si cat de des s-a intamplat?
din pacate se intampla de 2 -3 zile. nu am umblat la setari.
-3
-3
ieri de cate ori intram gaseam altceva, ori mai putina muzica, ori lipsa chat. pt chat aparea numai jos optiunea,, dati clic pt a intra in chat,,.
ok, verifica tehnicienii acum
ok, multumesc mult
Ok este vorba despre erori in codurile pe care le ai pe pagina de start, pentru muzica si video, care fac si conexiunea sa fie foarte greoaie. Sunt mult prea multe. De cand am deschis forumul tau pentru verificare, nu numai calculatorul meu dar si ale colegilor din birou au inceput sa merga foarte incet.
Deci trebuie sa faci curatenie in coduri si eventual sa elimini din videouri, sau mai pune si pe portal nu doar in pagina de start.
Deci trebuie sa faci curatenie in coduri si eventual sa elimini din videouri, sau mai pune si pe portal nu doar in pagina de start.
ok, multumesc mult, o sa fac curatenie
Dar cum se pune radio :P !!! STiu ca nu este subiect-ul acesta dar sa nu mai fac alt TopiC :P
Rezolvat => inchis.
O sa-l las aici, pentru a va reaminti de el cind incercati sa va incarcati forumul cu tot felul de coduri neverificate.
O sa-l las aici, pentru a va reaminti de el cind incercati sa va incarcati forumul cu tot felul de coduri neverificate.
Subiecte similare
» Am voie, ca la un forum de muzica, si sa fie hip-hop, si sa pun muzica cu injuraturi ?
» Muzica pe forum
» FORUM cu muzica piratata
» Muzica pe forum si cod html
» muzica proprie pe forum
» Muzica pe forum
» FORUM cu muzica piratata
» Muzica pe forum si cod html
» muzica proprie pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum