Sa putem uploda fisiere/foldere pe forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 4 din 5 • Distribuiţi
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Rezumarea primului mesaj :
Dupa cum spune si titlul "Sa putem uploda fisiere/foldere pe forum?"
Sa fie dat un spatiu de catre voi in care sa incap fisierele...
Cred ca toti ati trecut pe la forumuri phpbb au functia "Attached Files"
Eu zic ca ar fi ceva bun si folositor!
Pentru cei care voteaza, folositi si un argument!
Dupa cum spune si titlul "Sa putem uploda fisiere/foldere pe forum?"
Sa fie dat un spatiu de catre voi in care sa incap fisierele...
Cred ca toti ati trecut pe la forumuri phpbb au functia "Attached Files"
Eu zic ca ar fi ceva bun si folositor!
Pentru cei care voteaza, folositi si un argument!
Re: Sa putem uploda fisiere/foldere pe forum?
Alice L. a scris:Eu as vrea in principiu pentru slide-uri.
Ce fel de slide-uri? Optiunea la care se refera autorul nu are legatura cu slide-urile... pentru a crea un slide, ai nevoie de coduri HTML sau PHP speciale sau servicii online ce fac asta in favoarea utilizatorilor.
am votat da deoarece asa oamenii nu mai trebuie sa mai puna linkuri spre filefron, girlshare etc...
Vizitato- Vizitator
Da. Cine foloseste un forum cu un scop educativ in mod sigur are aceasta optiune pentru upload de fisiere doc docx sau txt.In cel mai rau caz va trebui sa ne mutam pe http://www.forums-free.com/ro/ care are acest suport
Salutare
Am citit postarile voastre cu privire la aceasta propunere care este utila dpmv. Nu trebuie sa comentam parilele nimanui pentru simplul fapt ca toti avem drept la sondaj indiferent de optiune.
Voi relata in cateva cuvinte parerea mea.
Nu trebuie sa ne punem problema de pirataj, cand am optat pentru a crea un forum am fost de acord cu anumite conditii printre care se enumera si aceasta.
Utilitate din punctul meu de vedere este aceea ca exista forumuri dedicate elevilor/studentilor si este necesar atasarea anumitor fisiere care fac obiectul activitatii lor.
Nu este neaparat nevoie de alocare spatiu pentru stocarea fisierelor ci ar fi suficient si un buton in meniul ferestrei de editare text/subiect care sa deschida direct o fereastra catre un host gratuit de stocare fisiere tip doc, docx, xls, xlsx, pdf, txt, etc. (exe: "Gazduieste o imagine")
Aceasta este parerea mea si o sustin indiferent de hotararea stafului.
Cu stima
Am citit postarile voastre cu privire la aceasta propunere care este utila dpmv. Nu trebuie sa comentam parilele nimanui pentru simplul fapt ca toti avem drept la sondaj indiferent de optiune.
Voi relata in cateva cuvinte parerea mea.
Nu trebuie sa ne punem problema de pirataj, cand am optat pentru a crea un forum am fost de acord cu anumite conditii printre care se enumera si aceasta.
Utilitate din punctul meu de vedere este aceea ca exista forumuri dedicate elevilor/studentilor si este necesar atasarea anumitor fisiere care fac obiectul activitatii lor.
Nu este neaparat nevoie de alocare spatiu pentru stocarea fisierelor ci ar fi suficient si un buton in meniul ferestrei de editare text/subiect care sa deschida direct o fereastra catre un host gratuit de stocare fisiere tip doc, docx, xls, xlsx, pdf, txt, etc. (exe: "Gazduieste o imagine")
Aceasta este parerea mea si o sustin indiferent de hotararea stafului.
Cu stima
eu votez cu da pentru ca cred ca orice adaugare si imbunatatire pe forumgratuit e de folos...deocamdata nushtiu cum se foloseste aia dar cred ca e ceva si util lasand la o parte pirateria pe net...
Ar fi minunat sa se poata macar atasarea unui fisier tip PDF,cel putin pe forumul cel administrez ar fi necesar acest lucru, ne-ar fi mult mai usor pentru tutoriarele tehnice,dar dupa cum observ nu s-a mai raspuns din decembrie 2009. pentru aceasta problema.
Am votat nu , poti uploada pur si simplu pe un site de gazduit fisiere si in plus forumgratuit nu poate sa dea atata spatiu pentru ca voi sa va atasati fisiere .
am un site pe link sters .. si am 400 mb de spatiu.. care creste treptat in dependenta de popularitatea saitului ... e foarte util cind vrei sa-ti faci propriul design la site ... ar fi bine sa avem macar vreo 50mb petnru a face forumul mai individual
La fel!Kegan a scris:Votez NU pentru ca exista destule site-uri ajutatoare in acest sens. Punandu-se in practica aceasta functie, nu se face decat sa se incurajeze pirateria. Foarte putini ar fi cei care ar adauga doar documente si materiale personale, cu drept de autor.
Votez DA, pentru ca nu toata lumea s gandeste la piratat, si ar fi chiar util, sa ne apara acolo cand postam posibilitatea de a uploada automat un fisier/o poza. Nu mai trebuie sa tot mergem sa uploadam pe alte site-uri, apoi sa revenim pe site-ul nostru si sa postam,pe mine ma enerveaza ca imi ia o gramada de timp...dar fiecare cu parerea lui,unul are timp,altul nu. E de preferat sa se puna sa putem uploada fisiere/foldere etc.
Deci, votez DA.
Deci, votez DA.
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Pot fi create foldere pentru imagini pentru fiecare utilizator de pe forum?
» Am voie sa adaug pe forum fisiere creeate de mine sau de prieteni?
» protejare fisiere
» Upload diferite fisiere
» problema script upload fisiere
» Am voie sa adaug pe forum fisiere creeate de mine sau de prieteni?
» protejare fisiere
» Upload diferite fisiere
» problema script upload fisiere
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 4 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum