Sa putem uploda fisiere/foldere pe forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 5 • Distribuiţi
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Rezumarea primului mesaj :
Dupa cum spune si titlul "Sa putem uploda fisiere/foldere pe forum?"
Sa fie dat un spatiu de catre voi in care sa incap fisierele...
Cred ca toti ati trecut pe la forumuri phpbb au functia "Attached Files"
Eu zic ca ar fi ceva bun si folositor!
Pentru cei care voteaza, folositi si un argument!
Dupa cum spune si titlul "Sa putem uploda fisiere/foldere pe forum?"
Sa fie dat un spatiu de catre voi in care sa incap fisierele...
Cred ca toti ati trecut pe la forumuri phpbb au functia "Attached Files"
Eu zic ca ar fi ceva bun si folositor!
Pentru cei care voteaza, folositi si un argument!
Re: Sa putem uploda fisiere/foldere pe forum?
Scorpions1 daca ai chef de un post in plus, fal pe alt forum aici pe forumgratuit nu cred ca iti tolereaza nici un administrator/moderator asa ceva.
CsIosefin: va rog nu mai moderati alti membri. Multumesc pentru intelegere!
CsIosefin a scris:Mariko21 - Exista alte hostinguri, dar te-ai intrebat cand pui ceva pe el si dupa o luna ti-l sterge, ce faci dupaceia daca nu mai ai acel fisier?
Daca e asa de important, il pastrezi. Daca nu, nu prea conteaza, nu? Si daca umbli prin Google Docs te asigur ca nu o sa ti se stearga fisiere de genul. Dar daca incarci aplicatii, poate ca da, risti sa ti se stearga daca nu se descarca asa cum trebuie.
Problema e ca pt. hosting direct forumul e direct raspunzator pentru ceea ce contine. Ei bine, eu prefer un oarecare control asupra "chestiilor" incarcate pe forum. Mesajele sunt usor de verificat, dar nu stau sa verific fiecare link in parte. Cu atat mai putin nu as sta sa verific ce incarca fiecare.
In plus, cu siguranta ar exista o limita a totalului fisierelor incarcate, ca la mai tot exista limita si pe forumgratuit, dar si pe alte platforme. Ce faci cand o atingi? Te apuci tu ca admin sa stergi ce ti se pare mai putin important? Si iti sar dupa aceea toti in cap?
PS. Invata sa scrii!!!
Eu am votat DA.Fiindca e mai sigur aici ca este in romana decat la altele care is in engleza si trebuie sa-ti faci cont ca sa poti uploada un fisier.Am votat DA.
fifticent- Membru Forumgratuit
Varsta : 34
Localizare : Cluj
Data înscrierii : 14/06/2009
Mulțumiri : 0
Imi pare rau dar am votat gresit in loc sa spun nu am zis da... Eu votez nu... sunt foarte multe site-uri folosite la acest lucru cum avem de la crearea forumului servimg de exeplu.. mie nu mi se pare ceva util si un mod de publicare a forumurilor.... Mai mult pare un moft... Pe multe forumuri de la FG vad ca unii tin pagini html care sunt pentru "upload" tot ce incearca ei este sa se foloseasca de un site de upload prin care link-ul fisierului sa apara pe forumul lor...
DA!!!!!
am votat cu da pt ca majoritatea au asa si ar fi fain sa aiba si forumratuit
am votat cu da pt ca majoritatea au asa si ar fi fain sa aiba si forumratuit
Ultima editare efectuata de catre designteam in Vin Iul 17, 2009 1:36 am, editata de 1 ori
designteam: va rog sa va editati mesajul si sa adaugati argumentele dumneavoastra. Multumesc!
Intrebare. Conditiile generale sunt la fel din toate timpurile sau s-au mai facut mici modificari ?ezlidor a scris:Votez nu!
Astfel se va incalca conditiile generale (pirataj) ....
Poate ar incuraja piratajul, dar uitati-va putin in imprejur sau faceti o mica cautare cu Google, pritajul este la fiecare colt pe internet, iar niemni nu face nimic in legatura cu acest lucru, pentru ca oricat de greu ar incerca, vor exista si alte cai pt a starni piratajul pe internet, sa nu downlaodati chiar tot ce va iese in cale ca s-ar putea sa regretati mai tarziu ... ca sa nu mai zic de forumgratuit... aceeasi istorie, decat sa incercam degeaba ... plus ca nu este folosit chiar mereu pt pirataj poate fi folosit in alte scopuri bune, am votat da.
Vizitato- Vizitator
gata am editat scuze........
palade10:Va rog sa dati edit si sa va argumentati votul.
Vizitato- Vizitator
Am votat nu, pentru ca nu-i vad rostul ! Sunt sute de site-uri de uploadat
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Pot fi create foldere pentru imagini pentru fiecare utilizator de pe forum?
» Am voie sa adaug pe forum fisiere creeate de mine sau de prieteni?
» protejare fisiere
» Upload diferite fisiere
» problema script upload fisiere
» Am voie sa adaug pe forum fisiere creeate de mine sau de prieteni?
» protejare fisiere
» Upload diferite fisiere
» problema script upload fisiere
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum