Cum schimb adresa de e-mail din profil
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum schimb adresa de e-mail din profil
Vă rog frumos să mă lămuriţi cum pot schimba adresa de e-mail din profil, am încercat diferite metode şi nu se primeşte nicicum, iar in profil unica ce nu este chip de schimbat este anume adresa de e-mail, vă rog frumos să mă ajutaţi.
Re: Cum schimb adresa de e-mail din profil
intri in p.a->Utilizatori & Grupuri->utilizatori si dai click pe tine
dupa ce ai dat vezi ca o sa iti apara mai multe optiuni si tu schibi Adresa de email si ai rezolvat
dupa ce ai dat vezi ca o sa iti apara mai multe optiuni si tu schibi Adresa de email si ai rezolvat
Re: Cum schimb adresa de e-mail din profil
andrey12 a scris:intri in p.a->Utilizatori & Grupuri->utilizatori si dai click pe tine
Mersi frumos am rezolvat cu ajutorul dvs.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum