Script pentru inlocuirea barei care apare sub fiecare categorie (la InVision) cu o imagine
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Script pentru inlocuirea barei care apare sub fiecare categorie (la InVision) cu o imagine
As dori un script care sa inlocuieasca bara accea care apare sub fiecare categorie la un forum care foloseste InVision cu o imagine care doresc eu, am vazut asa ceva si pe alte fomururi
Am observat ca foloseste acceasi culoare ca cea pentru link-urile de pe forum
Am observat ca foloseste acceasi culoare ca cea pentru link-urile de pe forum
Ultima editare efectuata de catre sLg in Vin Mai 15, 2009 5:39 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Script pentru inlocuirea barei care apare sub fiecare categorie (la InVision) cu o imagine
- Cod:
div.maintitle {
vertical-align: middle;
padding: 8px 8px 8px 15px;
background-image: url('LINK IMAGINE');
background-repeat: repeat-x;
}
Re: Script pentru inlocuirea barei care apare sub fiecare categorie (la InVision) cu o imagine
nu-i bun acesta
mi-a schimbat imaginea la categorii, dar nu la bara de jos...
mi-a schimbat imaginea la categorii, dar nu la bara de jos...
Vizitato- Vizitator
Vad ca te-ai straduit sa faci o animatie,asa ca iti voi da un raspuns pe masura.
background-repeat:daca se repeta sau nu fundalul(daca vrei sa se repete sterge acel rand)
background-position: pozitia fundlaului(sunt multe combinatii)
background-color=imagine de fundal(am lasat transparent in caz ca vrei sa pui o imagine cu colturi rotunjite).
Deci tu defapt pui o imagine de fundal dar dupa optiunile de acolo pui o simpla imagine,fara a se repeta si centrata.
Pentru mai multe optiuni(proprietati):
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/tutorial-css-t4929.htm
- Cod:
table.ipbtable tfoot td {
height: 20px;
background-image: url("LINK IMAGINE");
background-repeat: no-repeat;
background-position: bottom center;
background-color: transparent;}
background-repeat:daca se repeta sau nu fundalul(daca vrei sa se repete sterge acel rand)
background-position: pozitia fundlaului(sunt multe combinatii)
background-color=imagine de fundal(am lasat transparent in caz ca vrei sa pui o imagine cu colturi rotunjite).
Deci tu defapt pui o imagine de fundal dar dupa optiunile de acolo pui o simpla imagine,fara a se repeta si centrata.
Pentru mai multe optiuni(proprietati):
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/tutorial-css-t4929.htm
aham si daca fac imaginea mai mare decat latimea forumului ?
Defileaza cred nu ?
Am facut animatia sa se vada mai clar ceea ce imi doresc
M-am saturat sa tot incercuiesc cu paint
Si din codul dat de tine
Defileaza cred nu ?
Am facut animatia sa se vada mai clar ceea ce imi doresc
M-am saturat sa tot incercuiesc cu paint
Si din codul dat de tine
- Cod:
background-repeat: no-repeat;
Vizitato- Vizitator
Daca o faci mai lata decat latimea tabelului cu forumuri cred ca va fi fragmentata in dreapta.
Dar oricum poti pune simplu,o imagine de fundal care sa se repete(si nu trebuie sa o faci de latime mare):
Dar oricum poti pune simplu,o imagine de fundal care sa se repete(si nu trebuie sa o faci de latime mare):
- Cod:
height: 20px;
background-image: url("LINK IMAGINE");
background-color: transparent;}
- Cod:
font-size: 3px;
height: 10px;
background-image: url('LINK STERS');
background-repeat: repeat-x;
}
Am folosit primul cod dat de tine darkspectre si am inlocuit no-repeat cu repeat si uite ca a tinut
Iti multumesc pentru cod, si tie ezlidor
Rezolvat!
Nu m-am chinuit chiar asa de tare , nu esti singurul care stie photoshopVad ca te-ai straduit sa faci o animatie,asa ca iti voi da un raspuns pe masura.
Iti multumesc pentru cod, si tie ezlidor
Rezolvat!
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Script pentru inlocuirea iconului de la paginile unui topic cu alta imagine pe un forum phpBB3
» De ce la unele script-uri imi apare codul de la script nu imaginea de la script sau alte setari?
» Cum fac sa arate la categorie sa apare si sa nu apare textu?
» Script pentru adaugarea unei imagini tip bara in spatele meniului (Versiune Invision)
» Imagine forum(categorie) si imagine la descriere
» De ce la unele script-uri imi apare codul de la script nu imaginea de la script sau alte setari?
» Cum fac sa arate la categorie sa apare si sa nu apare textu?
» Script pentru adaugarea unei imagini tip bara in spatele meniului (Versiune Invision)
» Imagine forum(categorie) si imagine la descriere
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum