Cum modific culoarea de scris pe forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum modific culoarea de scris pe forum?
Spun de la inceput ca am folosit si functia "cautare" dar nu am gasit!
Cum modific DOAR culoarea cu care se scrie pe forum? Am incercat la culori dar nu am reusit, se schimba altele!
Cum modific DOAR culoarea cu care se scrie pe forum? Am incercat la culori dar nu am reusit, se schimba altele!
Ultima editare efectuata de catre Raka in Lun Mai 11, 2009 7:43 pm, editata de 1 ori
Re: Cum modific culoarea de scris pe forum?
PA=>Afisare=> Imagini si culori=>Culori=>Culoarea textului si alegei acolo orice culoare doresti
Vizitato- Vizitator
Asa am facut dar se modifica si alte texte, nu doar culoarea textului cu care se scrie pe forum
Pui urmatorul cod in css,alaturi de celelalte "prostii":
Se va modifica culoarea textului din post si a textului din profil.Din pacate nu se modifica tot textul din profil:
Motivul este ca acel text nemodificat apare automat la toti membri cu un cod din tamplate-uri.
Daca vrei sa modifici textul din interiorul codurilor/citatelor:
- Cod:
.postbody{color : #COD CULOARE;}
.postdetails{color : #COD CULOARE;}
Se va modifica culoarea textului din post si a textului din profil.Din pacate nu se modifica tot textul din profil:
Motivul este ca acel text nemodificat apare automat la toti membri cu un cod din tamplate-uri.
Daca vrei sa modifici textul din interiorul codurilor/citatelor:
- Cod:
.code{color: #COD CULOARE;}
.quote{color: #COD CULOARE;}
si din culori se modifica tot la fel... eu vreau doar culoarea cu care se scrie pe forum, atat, fara cele din profil... chiar nu se poate?
Ti-am dat ambele coduri si,ma gandeam eu ca o sa iti dai seama ce inseamna "postbody" si "postdetails".Dar vad ca doar ai dat copy/paste,fara sa te uiti macar,din curiozitate la cod.
Le-am pus pe amandoua deodata deoarece am crezut ca,daca textul de la tine de pe forum nu se vede din cauza fundalului mesajului,atunci nici informatiile din profilul mesajelor nu s-ar vedea.
Codul doar pentru textul din interiorul unui mesaj(pe care l-am postat si mai sus):
Le-am pus pe amandoua deodata deoarece am crezut ca,daca textul de la tine de pe forum nu se vede din cauza fundalului mesajului,atunci nici informatiile din profilul mesajelor nu s-ar vedea.
Codul doar pentru textul din interiorul unui mesaj(pe care l-am postat si mai sus):
- Cod:
.postbody{color : #COD CULOARE;}
Problema rezolvata?
Vizitato- Vizitator
mey darkspectre, am pus codul bine, nu sunt chiar asa... se modifica si cele de la profil din stanga postului, nuj de ce...
Intradevar,dar dupa cum observi eu ti-am dat in primul meu mesaj aici 4 coduri.
Ei bine al doilea este pentru schimbarea culorii din profil.
Asa ca la postbody pui culoarea cea noua si la postdetails pui culoarea cea v che,care era inainte sa pui primul cod.
Astfel vei pastra vechea culoare in profil.
Ei bine al doilea este pentru schimbarea culorii din profil.
Asa ca la postbody pui culoarea cea noua si la postdetails pui culoarea cea v che,care era inainte sa pui primul cod.
Astfel vei pastra vechea culoare in profil.
Acum nu mai am nevoie sa schimb culoarea. Multumesc celor care m-au ajutat.
Rezolvat!
Rezolvat!
Topic rezolvat = > inchis
Subiecte similare
» cum modific culoarea scriptului
» Cum modific culoarea fundalului
» Cum modific culoarea asta :| ?
» Cum modific culoarea linkurilor de la categorii
» Cum modific culoarea detaliilor de sub avatar?
» Cum modific culoarea fundalului
» Cum modific culoarea asta :| ?
» Cum modific culoarea linkurilor de la categorii
» Cum modific culoarea detaliilor de sub avatar?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum