Vreau si eu un script care sa-mi noteze toti visitatorii de
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Vreau si eu un script care sa-mi noteze toti visitatorii de
Rezumarea primului mesaj :
Asi vrea un script care sami contorizeze toti visitatorii forumului de cand e el. Astept raspuns
Asi vrea un script care sami contorizeze toti visitatorii forumului de cand e el. Astept raspuns
Re: Vreau si eu un script care sa-mi noteze toti visitatorii de
multumesc 1960. e chiar dragut gestul tau..
voila si rezultatul
voila si rezultatul
Nu mai stiu altceva ce sa iti spun.
Ma retrag.
Ma retrag.
Vizitato- Vizitator
multumesc.
aplic metoda "geniala" reset pc... instalez flash si poate am noroc .
zi buna!
aplic metoda "geniala" reset pc... instalez flash si poate am noroc .
zi buna!
Eu sunt cu toate updatarile la zi, o.s., i.e. flash, sp3, si, odata ce vad tot asa, e clar ca este din forum, nu din pc.
Vizitato- Vizitator
eu nu sunt si nici curand nu voi fi la zi .
am inteles , e din forum pentru ca la tine functioneaza.. dar nu vad greseala atata vreme cat am activat tot ce trebuia ... insa am obosit.. de 2 zile incerc cu tot felul de contori.. voi cauta si alte siteuri . pana la urma tre sa reusesc. va tin la curent!
am inteles , e din forum pentru ca la tine functioneaza.. dar nu vad greseala atata vreme cat am activat tot ce trebuia ... insa am obosit.. de 2 zile incerc cu tot felul de contori.. voi cauta si alte siteuri . pana la urma tre sa reusesc. va tin la curent!
Ar mai fi o posibilitate, nu stiu cit de bine functioneaza. Sa folosesti Uneltele pentru a repara eventualele erori HTML. Aici insa 1960 cred ca te poate ajuta mai mult decit mine.
Aici este un tutorial privind stergerea erorilor HTML
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/unelte-restaurare-forum-tutorial-t1847.htm?highlight=unelte
Voi inchide acest topic ca rezolvat, intrucit ati gasit scriptul necesar. Daca problema cealata privind codurile persista, va rog sa deschideti un topic nou.
O zi buna!
Aici este un tutorial privind stergerea erorilor HTML
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/unelte-restaurare-forum-tutorial-t1847.htm?highlight=unelte
Voi inchide acest topic ca rezolvat, intrucit ati gasit scriptul necesar. Daca problema cealata privind codurile persista, va rog sa deschideti un topic nou.
O zi buna!
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» vreau un script care sa arate timpul care se scurge pana la un eveniment
» Vreau si eu un script ptr radio care canta singur fara sa dau eu play
» Vreau un Script ca cel de pe CINEMAGIA
» Vreau si eu script pentru radio zu
» Vreau si eu un script ca sa dau clic si sa apara ID meu
» Vreau si eu un script ptr radio care canta singur fara sa dau eu play
» Vreau un Script ca cel de pe CINEMAGIA
» Vreau si eu script pentru radio zu
» Vreau si eu un script ca sa dau clic si sa apara ID meu
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum