Am adaugat Radio Kiss , Cand intru intr-o categorie nu mai merge muzica
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Am adaugat Radio Kiss , Cand intru intr-o categorie nu mai merge muzica
Va rog , iarasi -__-'' sa ma ajutati. De ce nu imi merge radio-ul dupa ceintru intr-o categorie?
Sper ca pot sa pun doua imagini , daca ma lasa mod sau ad.
1. Intru pe forum:
2.Intru intr-o categorie, iar muzica dispare:
Inseamna ca trebuie sa Introduc codul alt undeva? Eu l-am introdus in Mesaj pe pagina de start. Nu se poate sa il fac sa se auda sau se poate si nu stiu -___-''
Sper ca pot sa pun doua imagini , daca ma lasa mod sau ad.
1. Intru pe forum:
2.Intru intr-o categorie, iar muzica dispare:
Inseamna ca trebuie sa Introduc codul alt undeva? Eu l-am introdus in Mesaj pe pagina de start. Nu se poate sa il fac sa se auda sau se poate si nu stiu -___-''
Ultima editare efectuata de catre Andrada in Sam Mai 02, 2009 8:16 pm, editata de 1 ori
Re: Am adaugat Radio Kiss , Cand intru intr-o categorie nu mai merge muzica
Pai poti sal pui in!
PA/General/Configurare/Descrierea site-ului si se va auzi peste tot!
Tu lai pus in PA/Afisare/Generalitati/Pagian de start daia se auzea decat pe pagian principala!
Bafta!
PA/General/Configurare/Descrierea site-ului si se va auzi peste tot!
Tu lai pus in PA/Afisare/Generalitati/Pagian de start daia se auzea decat pe pagian principala!
Bafta!
Multumesc Css , dar nu imi icape tot codul. O sa pun cand am timp unul mai scurt. Multumsc ^^
Descrierea forumului permite foarte putine caractere, deci mai mult ca sigur nu va incaepe nici un cod de radio acolo.
Nu am incercat niciodata, dar avind in vedere ca alte coduri au mers, iti propun sa pui radioul intr-un widget al forumului, am vazut ca le ai activate.
Nu am incercat niciodata, dar avind in vedere ca alte coduri au mers, iti propun sa pui radioul intr-un widget al forumului, am vazut ca le ai activate.
Avind in vedere ca a fost marcat ca rezolvat, voi inchide acest topic. Multumesc!
Subiecte similare
» Când intru într-un subiect ,îmi apare un text sus
» radio kiss fm
» Script radio kiss fm
» Când intru într-un subiect, îmi apare o imagine cu subiecte ultimile mesaje
» Probleme tot forumul. De alalta ieri cand am pus noul radio adica Kiss FM am dat pe forum si apoi la PA si nu a mai mers.
» radio kiss fm
» Script radio kiss fm
» Când intru într-un subiect, îmi apare o imagine cu subiecte ultimile mesaje
» Probleme tot forumul. De alalta ieri cand am pus noul radio adica Kiss FM am dat pe forum si apoi la PA si nu a mai mers.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum