As dori un script gen test dependenta de forumgratuit
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
As dori un script gen test dependenta de forumgratuit
Rezumarea primului mesaj :
Un script pt un test de depedenta forumgratuit
Titlu: Afla cat de dependent esti de ForumGratuit
Intrebari:
1.ai cond pe forumgratuit Da/Nu
2.Postezi pe forumgratuit Da/Nu
3.Esti activ pe forumgratuit Da/Nu
Finish
Si dupa ce ai dat finish sa scrie esti ...% dependent de ForumGratuit
Sper ca ati inteles
Titlu editat
Un script pt un test de depedenta forumgratuit
Titlu: Afla cat de dependent esti de ForumGratuit
Intrebari:
1.ai cond pe forumgratuit Da/Nu
2.Postezi pe forumgratuit Da/Nu
3.Esti activ pe forumgratuit Da/Nu
Finish
Si dupa ce ai dat finish sa scrie esti ...% dependent de ForumGratuit
Sper ca ati inteles
Titlu editat
Re: As dori un script gen test dependenta de forumgratuit
am zis ca nu am gasit si cel de dat rezultat cititi mai bine
Chiar nu stie nimeni?
numai stiu acel script de calculat....
voi revenit dar nu stiu daca gasesc,...
voi revenit dar nu stiu daca gasesc,...
La mine este vesnica problema,nu il pot posta ca nu imi accepta codul html,cu toate ca este setat ca sa fie acceptat.
Haide chiar nu sie nimeni?
Am o veste buna si una rea !
Vestea buna este ca am gasit ce cod iti trebuie tie cu un numar mare de intrebari pe care v-a trebuii sa le reeditezi si la sfarsitul testului sa-ti dea rezultatul !
Vestea proasta e: odata dat click pe butonul care v-a trebuii sa afiseze rezultatul, te redirectioneaza in alta parte.
Am luat acel cod m-am jucat putin cu el, am incercat sa-l fac, insa sursa de unde am luat cod-ul, dupa fiecare test efectuat de catre o persoana, da raspunsuri diferite...
problema ar fi urmatoarea, tu pe forum nu poti face asa ceva, la fiecare persoana facand acest test, sa-l redirectioneze in alta pagina html cu un rapuns diferit, va trebuii sa stai sa-ti faci acel test de N ori, ca pentru fiecare rezultat sa faci cate un raspuns.
Sper ca ai inteles, este posibil dar este foarte mult de lucru,
insa putem face altfel. Acel test ajunge la tine pe forum, dar tu va trebuii sa fi de acord ca atunci cand un user (membru) face testul sal redirectioneze pe site-ul oficial de unde l-ai luat,
si daca esti de acord nu-i poti modifica intrebarile si variantele de raspuns, pentru ca ala citeste altceva (user-ul, zis membrul) si cand da sa vada rezultatul primeste altceva... !
sper ca ai inteles !
si daca ai mai putin de 14 ani nu-ti mai bate capu !
Vestea buna este ca am gasit ce cod iti trebuie tie cu un numar mare de intrebari pe care v-a trebuii sa le reeditezi si la sfarsitul testului sa-ti dea rezultatul !
Vestea proasta e: odata dat click pe butonul care v-a trebuii sa afiseze rezultatul, te redirectioneaza in alta parte.
Am luat acel cod m-am jucat putin cu el, am incercat sa-l fac, insa sursa de unde am luat cod-ul, dupa fiecare test efectuat de catre o persoana, da raspunsuri diferite...
problema ar fi urmatoarea, tu pe forum nu poti face asa ceva, la fiecare persoana facand acest test, sa-l redirectioneze in alta pagina html cu un rapuns diferit, va trebuii sa stai sa-ti faci acel test de N ori, ca pentru fiecare rezultat sa faci cate un raspuns.
Sper ca ai inteles, este posibil dar este foarte mult de lucru,
insa putem face altfel. Acel test ajunge la tine pe forum, dar tu va trebuii sa fi de acord ca atunci cand un user (membru) face testul sal redirectioneze pe site-ul oficial de unde l-ai luat,
si daca esti de acord nu-i poti modifica intrebarile si variantele de raspuns, pentru ca ala citeste altceva (user-ul, zis membrul) si cand da sa vada rezultatul primeste altceva... !
sper ca ai inteles !
si daca ai mai putin de 14 ani nu-ti mai bate capu !
Vizitato- Vizitator
motanel da si tu codul sa vad ...mi-l dai?
Ne pare rau, dar asa ceva nu este posibil pe forumgratuit pentru ca nu avem acces la baza de date. Puteti folosi sondaje externe adaugate intr-un widget, vezi mesajul de mai sus.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Test dependenta de counter strike cod
» Caut si eu un script pt dependenta cs?
» As dori un script de statici!
» As dori si eu un script pentru POPUP
» As dori un script pt sa exclud un membru
» Caut si eu un script pt dependenta cs?
» As dori un script de statici!
» As dori si eu un script pentru POPUP
» As dori un script pt sa exclud un membru
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum