Nu imi merg Script-urile in widget-uri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu imi merg Script-urile in widget-uri
Nu imi merg script-urile cand le pun. De exemlu am incercat scrptul cu cursorul si nu mergea. Imi arata codul in intregime dar nici cum mausul. Si mi-am facut un pool , iar cand l-am afisat Widget imi aparea tot intreg.
Daca ma lasa vre-un admin sau moderator pun o imagine:
Sper ca ma puteti ajuta ^^
Daca ma lasa vre-un admin sau moderator pun o imagine:
Sper ca ma puteti ajuta ^^
Ultima editare efectuata de catre Andrada in Dum Mai 03, 2009 10:09 am, editata de 2 ori
Re: Nu imi merg Script-urile in widget-uri
nici mie nu imi merg... verifica daca ai pus codul bine sau daca ai activat sa fie permis cod HTML pe forum...
Numai Bine
Numai Bine
Multumesc mult kEnZiE Dar...Cum fac asta? Am cautat , mai demult stiam dar am uitat ...
P.A.-->General-->Mesaje si Emailuri-->Configurare-->Permite pagini HTML?-->Da
si din profil
Profil ->preferinte -> Autorizeaza intotdeauna HTML : Bifezi DA!
Profil ->preferinte -> Autorizeaza intotdeauna HTML : Bifezi DA!
Dar imi este bifat . Atunci de ce nu merge? Imi este in amandoua locurile..Nu mai stie nimeni sa ma ajute TT?
Crezi ca se poate ca fiecare script pe care il pun sa fie gresit? Asa ceva nu cred ca se poate...
Vad ca nu vrea sa ma mai ajute nimeni .. As vrea sa aud opinia unui moderator daca vrea sau poate. Multumesc...
Edit: Mi-am dat seama! era grsit ca (virgula) Imi era deschis ceva HTML. Si daca este inchis merge. Mulutmesc! La revedere ^^
Vad ca nu vrea sa ma mai ajute nimeni .. As vrea sa aud opinia unui moderator daca vrea sau poate. Multumesc...
Edit: Mi-am dat seama! era grsit ca (virgula) Imi era deschis ceva HTML. Si daca este inchis merge. Mulutmesc! La revedere ^^
Rezolvat => inchis.
Subiecte similare
» Unui utilizator nu ii merg smile-urile.
» Nu imi merg codurile HTML la widget-uri
» Cum sa fac sa apare widget-urile in dreapta? [R]
» Cum pun widget-urile in partea de jos a forumului ?
» Nu mi se afiseaza widget-urile
» Nu imi merg codurile HTML la widget-uri
» Cum sa fac sa apare widget-urile in dreapta? [R]
» Cum pun widget-urile in partea de jos a forumului ?
» Nu mi se afiseaza widget-urile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum