TV online [REZOLVAT]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
TV online [REZOLVAT]
Se poate sa pun pe forumul meu TV online, si daca da, cum???
Re: TV online [REZOLVAT]
da se poate ......
ai codul care iti trebuie ?
(daca nu cautal pe net)
il poti pune pe portal sau pe pagina de start a forumului
ai codul care iti trebuie ?
(daca nu cautal pe net)
il poti pune pe portal sau pe pagina de start a forumului
Nu am codul, unde sa-l caut?Cum sa scriu ca sa il gasesc.
Andutzuu a scris:Nu am codul, unde sa-l caut?Cum sa scriu ca sa il gasesc.
eu am cautat pe google si am gasit
TV Online pe forum
cand gasesti codu sa il postezi si aici ok
ca eu am cautat si nu am gsit
ca eu am cautat si nu am gsit
Imi spuneti cum pun tv online in portal ?pls .Fiinca am gasit un cod
Ca si in cazul intrebarii despre banner, nu ai folosit Cautare si deci pentru ca nu ai respectat regulile forumului primesti o mustrare. S-a mai vorbit de multe ori despre coduri in Portal, exista si tutoriale despre asta (vezi si Intrebari frecvente)
Ms dar ma refeream ca lam pus dar tot nu merge si ma intrebam cu intrebareea aia daca trebuia in alt mod sa il pun uiatati cum am facut am dat panou de administrare- modul-gestionarea paginilor potalului-strucrura - creaza un modul personalizat -am creat cu numele tv online -apoi lam adaugat -in pagina de jos a portalului -si apoi cand am dat sa intru in portal mil arata dar nu megea.
Incearca codul asta, merge sigur
- Cod:
<center><object id="Player" width="400" height="400" classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000"><param name="movie" value="http://www.mogulus.com/grid/PlayerV2.swf?channel=originaltv&layout=playerEmbedDefault&backgroundColor=0xffffff&backgroundAlpha=1&backgroundGradientStrength=0&chromeColor=0x000000&headerBarGlossEnabled=true&controlBarGlossEnabled=true&chatInputGlossEnabled=false&uiWhite=true&uiAlpha=0.5&uiSelectedAlpha=1&dropShadowEnabled=true&dropShadowHorizontalDistance=10&dropShadowVerticalDistance=10&paddingLeft=10&paddingRight=10&paddingTop=10&paddingBottom=10&cornerRadius=3&backToDirectoryURL=null&bannerURL=null&bannerText=null&bannerWidth=320&bannerHeight=50&showViewers=true&embedEnabled=true&chatEnabled=true&onDemandEnabled=true&programGuideEnabled=false&fullScreenEnabled=true&reportAbuseEnabled=false&gridEnabled=false&initialIsOn=true&initialIsMute=false&initialVolume=10"/><param name="allowFullScreen" value="true"/><param name="bgcolor" value="#ffffff"/><param name="wmode" value="window"/> <embed name="Player" src="http://www.mogulus.com/grid/PlayerV2.swf?channel=originaltv&layout=playerEmbedDefault&backgroundColor=0xffffff&backgroundAlpha=1&backgroundGradientStrength=0&chromeColor=0x000000&headerBarGlossEnabled=true&controlBarGlossEnabled=true&chatInputGlossEnabled=false&uiWhite=true&uiAlpha=0.5&uiSelectedAlpha=1&dropShadowEnabled=true&dropShadowHorizontalDistance=10&dropShadowVerticalDistance=10&paddingLeft=10&paddingRight=10&paddingTop=10&paddingBottom=10&cornerRadius=3&backToDirectoryURL=null&bannerURL=null&bannerText=null&bannerWidth=320&bannerHeight=50&showViewers=true&embedEnabled=true&chatEnabled=true&onDemandEnabled=true&programGuideEnabled=false&fullScreenEnabled=true&reportAbuseEnabled=false&gridEnabled=false&initialIsOn=true&initialIsMute=false&initialVolume=10" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" bgcolor="#ffffff" width="400" height="400" wmode="window" ></embed></object></center>
Fratilor, mai uitati-va si la data ultimului post , cind redeschideti discutia intr-un topic.
Sunt multe posturi vechi, care nu au fost inchise, desi s-au rezolvat, e inutil sa mai adaugati si alte intrebari.
Incearca acel cod, si vei vedea singur cite posturi ai, daca este alb-negru sau color, si ce mai doresti.
CITESTE CE A SCRIS ADMINISTRATORUL FORUMGRATUIT AICI
TOPIC ÎNCHIS
Sunt multe posturi vechi, care nu au fost inchise, desi s-au rezolvat, e inutil sa mai adaugati si alte intrebari.
Incearca acel cod, si vei vedea singur cite posturi ai, daca este alb-negru sau color, si ce mai doresti.
CITESTE CE A SCRIS ADMINISTRATORUL FORUMGRATUIT AICI
TOPIC ÎNCHIS
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Ban pe IP (REZOLVAT)
» Cum pun chat de la xat pe forumul meu
» Ajustare la text
» Meniu Flash Animat
» Mutarea meniului din header la mijoc. Se poate?
» Cum pun chat de la xat pe forumul meu
» Ajustare la text
» Meniu Flash Animat
» Mutarea meniului din header la mijoc. Se poate?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum